Gaura din manerul de la tigaie. Toti l-am observat, putini stiu la ce se foloseste de fapt. Daca te uiti in comert, vei vedea ca toate aceste ustensile de bucatarie vin deja echipate cu faimoasa gaura. Daca te gandeai ca se foloseste pentru agatatul in cui, te inseli!

Gaura din manerul de la tigaie. Care este adevaratul ei scop?

Desigur, daca iti doresti sa faci asta, poti fara probleme. Adevaratul scop insa il reprezinta sprijinirea lingurii cu care amesteci in mancare. Asa nici nu o murdaresti, nici nu se incinge de la flacara puternica a aragazului.

Daca totusi reusesti sa murdaresti foarte tare aragazul sau vasele, nu te panica! Avem o solutie. Costa putin si rezolva o multime de probleme. Cum poti curata aragazul sau vasele cu bicarbonat de sodiu? Foarte simplu!

1. Curatarea aragazului, usor si rapid

Pentru acest truc, aveti nevoie de o jumatate de cana cu bicarbonat, amestecat cu jumatate de cana cu apa. Puneti amestecul pe aragaz si il lasati sa actioneze. In functie de dificultatea si vechimea petelor, poate dura intre 2 si 10 minute. La final, stergeti cu o carpa umeda sau un burete, cu apa.

2. Curatarea petelor de grasime de pe vase si din gaura din manerul de la tigaie

Daca aveti masina de spalat vase si vi se pare ca nu ies suficient de bine petele de grasime, puteti folosi cu succes bicarbonatul de sodiu. Amestecati doua lingurite cu detergentul de vase si veti scapa de o grija. Daca spalati manual vasele, trebuie sa le lasati 15 minute in acest amestec.

Indiferent cum folosesti manerul de tigaie, acum ai o informatie noua si utila, la care putini se gandesc. (sursa foto: magazinuldecase.ro) De-a lungul timpului, au fost dezvaluite tot felul de mistere din viata de zi cu zi. Acum stim inca un truc in plus, care le foloseste cu siguranta multor gospodine.

loading...