Dupa ce si-a publicat filmuletele pe aplicatia TikTok, Marius Bircea a devenit popular in Romania. Acesta imita personajul Bobita din Las Fierbinti si a reusit sa castige simpatia a peste 50.000 de romani.

In urma cu o luna, Marius Bircea a fost invitat la Pro TV, in cadul emisiunii prezentata de Catalin Maruta, unde a marturisit ca visul sau este sa joace intr-un episod din Las Fierbinti, alaturi de Mihai Bobonete, actorul sau preferat.

Dorinta vedetei de pe TikTok s-a indeplinit. Producatorii l-au invitat pe platoul de filmare sa dea o proba, iar in curand va fi vazut in serialul de la Pro TV. Marius s-a declarat impresionat de atmosfera de filmare din Fierbinti-Targ: “Nu credeam ca o sa fie asa de multa lume in spatele unei scene, ca o sa lucreze atat de multi oameni, era ca un stup”.

Las Fierbinti este unul dintre cele mai urmarite seriale romanesti din ultimii ani. De curand a inceput un nou sezon, iar telespectatorii Pro TV stau nedezlipiti din fata televizoarelor. Filmarile au loc in Fierbinti-Targ, judetul Ialomita, iar oraselul din inima Baraganului s-a transformat total peste noapte.

Cati bani primesc localnicii care apar in Las Fierbinti

Se pare ca si localnicii au de castigat de pe urma serialului de la Pro TV, mai ales atunci cand fac parte din scenariu sau isi pun la dispozitie locuintele pentru filmari.

“Spre exemplu, mie, ca am aparut intr-un cadru scurt, in peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte seriosi, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmari. Celor care au de filmat mai multe ore le dau si 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt platiti cei in casele carora se filmeaza, in curtile lor. Acestia iau si cate 200-300 lei, uneori si mai mult”, a povestit un localnic, potrivit dcnews.ro.

loading...