Viviana Sposub si Andrei Stoica au lasat prietenia deoparte. Marea finala este tot mai aproape, iar sportivul a devenit acum Fermier Sef. Se pare ca functia l-a transformat intr-un adevarat tiran, sustine iubita lui George Burcea. Momentele tensionate au aparut si dupa plecarea socanta a lui Gabi Toader din emisiune.

Din pacate, fostul Bandit a fost fortat sa paraseasca emisiunea Ferma, din cauza unei accidentari. A fost pus la pamant de niste dureri infioratoare. Atunci cand a ales sa mearga la spital, a fost anuntat de Mihaela Radulescu ca asta inseamna si eliminarea din competitie.

Viviana Sposub si Andrei Stoica, momente tensionate la Ferma

Neavand de ales, Gabriel si-a luat ramas bun de la colegi. Cu totii au dat deoparte orice urma de ura si au uitat de conflictele din trecut. L-au incurajat cu lacrimi in ochi, vizibil speriati si emotionati de moment. Cea mai neasteptata reactie a fost cea a Annei Lesko. Si-a incurajat plangand fostul rival.

„Ne-am apucat de treaba sub sefia lui Andrei si parca mi-am adus asa aminte de primul mandat, cand tiranul a iesit din el si cand, la orice secunda era cu gura pe noi. Andrei este din nou acel Andrei foarte autoritar si mereu pus pe treaba si pe cearta. Nu mai pot, imi vine sa ii dau cu un mop in cap sau cu galeata in cap”, a spus Viviana.

Viviana Sposub si Andrei Stoica. „M-am saturat! Sta cu gura pe noi si simt asa ca mai ales pe mine. S-au adunat foarte multe. E oboseala, e stres, e asa o atmosfera mai tensionata si simt asa ca am ajuns la capatul puterilor”, a rabufnit Viviana Sposub la testimoniale. Nici Andrei Stoica nu s-a lasat mai prejos si a spus in fata camerelor ce l-a deranjat la colegii lui.

„Foarte putine persoane au pastrat curatenia. Adica sa isi ia farfuria in care au mancat si sa si-o duca la spalat, sa isi aranjeze patul dimineata. Daca ei erau organizati, era mai usor. Dar nu puteam sa fiu eu fermier sef de la inceput pana la sfarsit. Noi nu ne ajutam intre noi”, a marturisit Andrei Stoica.

loading...