Surpriza totala la ProTV. Cine a revenit in Ferma si cine este primul finalist? Afla chiar acum din acest articol. Gabi Toader a avut partea de o plecare care i-a zdruncinat chiar si pe cei mai aprigi inamici din concurs. Pana si Anna Lesko a plans, atunci cand a vazut suferinta prin care trece faimosul bucatar.

Aceasta eliminare fortata i-a facut insa pe concurenti sa se si relaxeze mult prea devreme. Crezand ca sunt feriti de duel, si-au vazut de treaba in liniste. Mihaela Radulescu le-a pregatit o surpriza uriasa. Dupa ce ambulanta in care se afla Gabi a plecat, fostii rivali si-au schimbat in totalitate atitudinea.

Surpriza totala la ProTV. Cine este primul finalist

Gabriel Toader avea, de fapt, imunitate. Asadar, el trebuia sa fie primul finalist de la Ferma 2020. Din pacate, a pierdut jocul inainte de ultimul pas. Ulterior, si Anna Lesko a avut probleme de sanatate. Medicii i-au recomandat sa evite efortul cu mana dreapta.

In momentul in care Mihaela Radulescu a venit sa verifice in ce stare sunt concurentii, acestia au dezamagit-o. Nu doar ca nu terminasera misiunea, ci mai luasera si pauze mult prea dese. Atunci a venit vestea bomba: „Toti aveti duel in aceasta seara”, a anuntat Mihaela Radulescu.

Surpriza totala la ProTV. Duelul si tensiunea din casa au venit la pachet cu o surpriza uriasa. Fostii concurenti s-au intors in Ferma. Dincolo de emotiile regasirii, Augustin Viziru are inca un motiv de bucurie, pentru ca este primul finalist de la Ferma 2020. In prima proba, concurentii au fost nevoiti sa caute o cheie micuta intr-un borcan plin cu namol si crengi.

Cu ea au fost nevoiti sa deschida un lacat. Cei care reuseau sa o gaseasca pe prima, erau apoi pusi sa caute a doua cheie pentru al doilea lacat intr-o galeata cu laturi. Augustin Viziru a reusit sa le ia fata colegilor, reusind sa fie primul care ajunge in marea finala. Faptul ca proba s-a bazat pe noroc i-a scos din minti pe unii rivali.

Cine a revenit in Ferma. Momente fabuloase la ProTV

Surpriza totala la ProTV. Cel mai revoltat a fost Andrei Stoica. Luptatorul nu s-a ferit sa isi manifeste nemultumirea de fata cu Mihaela Radulescu. „Dupa tot parcursul asta greu si pui acum o proba de sansa… Intr-un moment atat de important”, a declarat Andrei. Augustin chiar a simtit nevoia sa isi ceara scuze colegilor pentru ca s-a bucurat atat de mult.

Tocmai cand credeau ca ziua s-a terminat, ultimii concurenti ramasi in Ferma au avut parte de surpriza vietii lor. Fostii concurenti, cu exceptia lui Gabi, s-au intors in emisiune. Momentul a fost atat de emotionant, incat Andrei Stoica a izbucnit in plans. Anda Adam a fost de-a dreptul socata de reactia lui.

loading...