Fanii trupei 3 Sud Est au primit, in urma cu cateva zile, o veste trista. Mihai Budeanu a ajuns in stare critica la spital dupa ce a contactat noul coronavirus.

Mihai Budeanu a ajuns in stare grava, in urma cu doar cateva zile, la sectia de Terapie Intensiva. In perioada care a urmat, toata lumea s-a rugat ca artistul sa depaseasca aceste momente critice si totul sa revina la normal.

Joi seara, membrii trupei 3 Sud Est au postat un mesaj pe o retea de socializare, in care ii anunta pe fani ca starea lui Mihai Budeanu s-a imbunatatit. Mai mult, Laurentiu Duta si Viorel au tinut sa le multumeasca tuturor pentru gandurile bune.

“Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe zile dificile in Terapie Intensiva. Urmeaza recuperarea. Multumim pentru grija voastra si urarile de bine”, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

In urma cu o saptamana, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia, iar apoi a fost transferat catre Medgidia. “Starea lui de sanatate nu este foarte buna. Era internat la noi in spital, pe Sectia de Terapie Intensiva. Necesita plasma, insa unitatea noastra nu ofera, deocamdata, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat atunci un medic de la Spitalul din Mangalia.

Sotia lui Mihai Budeanu, gest emotionant dupa ce cantaretul de la 3 Sud Est a ajuns in stare grava, la Terapie Intensiva

loading...