Surpriza pentru telespectatorii Pro TV. Un concurent a parasit Ferma, dupa ce a trecut prin cele mai dure experiente. In aplauze si urale, acesta a parasit competitia, cu gandul ca doar o accidentare i-a oprit drumul spre marele premiu.

Gabriel Toader a parasit Ferma de la Pro TV. Dup ce a trecut prin unele dintre cele mai dure experiente: eliminare din prima zi, supravietuirea in tabara banditilor si o revenire dura in casa, chef Gabriel Toader a plecat acasa.

“Daca mergi la spital este rgal cu iesit din competitie”, a fost replica Mihaelei Radulescu, care a prezentat ultimele momente ale lui Gabriel Toader in Ferma.

Cei cinci fermieri ramasi in joc si-au luat la revedere de la colegul lor care s-a accidentat in timpul probei pentru mancare. “Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregatit”, si-a incheiat Gabriel Toader drumul catre marele premiu de la Pro TV.

Pe Gabriel Toader il stim cu totii de la emisiunea „Chefi la cutite”, de pe Antena 1. In episodul „Ferme”, difuzat miercuri, 25 noiembrie, la ProTV, Gabi Toader a fost dus la spital cu ambulanta. El a participat la o proba a emisiunii in timpul careia s-a accidentat grav. Participantul a ajuns la spital si este in prezent sub tratament, spune anturajul sau.

„Atat am putut sa duc, sunt bine, cat de cat. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi in zona lombara, la L4-L5 (n.r. vertebre)”, spune Gabriel Toader de la Ferma.

Accidentarea a avut loc in luna septembrie, la filmarile de la Cocani, din judetul Dambovita. Insa Gabi Toader inca se recupereaza la pat. A slabit intre timp nu mai putin de 21 de kilograme.

loading...