Romania a fost luata prin surprindere, dupa ce procurorii au destructurat o retea specializata in fraudarea probelor teoritice si practice pentru obtinerea permisului de conducere. Mai multe perchezitii au avut loc la Suceava, iar in aceasta seara procurorii DNA au facut publice primele imagini cu bunurile gasite in casele suspectilor.

Procurorii DNA au publicat, joi seara, imaginile din urma perchezitiilor de la Serviciul Permise Suceava. Oamenii legii au descoperit 1,2 milioane de euro ascunzi in ligheane si galeti.

Reteaua vizata de oamenii legii era specializata in fraudarea probelor teoretice si practice pentru obtinerea a permisului de conducere. Potrivit adevarul.ro, din retea ar fi facut parte si angajati ai Prefecturii Suceava.

In casele suspectilor, procurorii au gasit aproape 1 milion de euro ascunsi in galeti, ligheana si chiar in pereti. Au mai fost ridicate si alte bunuri dupa cum urmeaza: ceasuri de lux, bijuterii din aur si opt autoturisme.

Au fost efectuate 67 de perchezitii in Bucuresti in judetele Suceava, Bistrita-Nasaud, Botosani, Neamt si Bacau, au fost ridicate sume de bani si bunuri in valoare de peste 1 milion de euro: 1.225.000 euro, 790.000 lei, 12.000 dolari, 1500 de lire sterline, 37 ceasuri de lux, 21 bratari, 18 lanturi si 4 pandantive de aur si 8 masini de lux.

loading...