Anna Lesko – gest uimitor pentru Gabi Toader. Din pacate, fostul Bandit a fost fortat sa paraseasca emisiunea Ferma, din cauza unei accidentari. A fost pus la pamant de niste dureri infioratoare. Atunci cand a ales sa mearga la spital, a fost anuntat de Mihaela Radulescu ca asta inseamna si eliminarea din competitie.

Neavand de ales, Gabriel si-a luat ramas bun de la colegi. Cu totii au dat deoparte orice urma de ura si au uitat de conflictele din trecut. L-au incurajat cu lacrimi in ochi, vizibil speriati si emotionati de moment. Cea mai neasteptata reactie a fost cea a Annei Lesko. Si-a incurajat plangand fostul rival.

Anna Lesko – gest uimitor pentru Gabi Toader. Ce s-a intamplat cand a plecat din Ferma

„Eu ca sa rezist aici emotional, eu trebuie sa vad si altceva in afara de lucruri rele, aiurea si asa. Calitatile oamenilor, asta a contat cel mai tare. Si am inceput sa vad calitatile lui Gabi. Normal ca s-a schimbat peisajul, evident ca s-a schimbat”, a spus Anna Lesko, la testimoniale, dupa ce Gabi a fost dus la spital.

Anna i-a fost alaturi pana la interventia medicilor. Mai mult decat atat, l-a incurajat sa asculte de sfaturile acestora si sa lase incapatanarea deoparte. Le-a spus colegilor si Mihaelei Radulescu despre momentele in care l-a auzit pe Gabi plangandu-se in mod repetat de durerile de spate. Nimeni nu se astepta ca situatia lui sa fie chiar atat de grava.

Anna Lesko – gest uimitor pentru Gabi Toader. Din pacate pentru fostul concurent, nu doar ca a fost la un pas sa ajunga in finala, dar a avut probleme cu spatele si dupa iesirea din competitie. „Atat am putut sa duc, sunt bine, cat de cat. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi in zona lombara, la L4-L5 (n.r. vertebre)”, a declarat Gabriel Toader de la Ferma pentru click.ro.

Accidentarea a avut loc in luna septembrie, la filmarile de la Cocani, din judetul Dambovita. Insa Gabi Toader inca se recupereaza la pat. A slabit intre timp nu mai putin de 21 de kilograme. In episodul Ferma, difuzat miercuri, 25 noiembrie, la ProTV, Chef Gabi Toader a suferit o accidentare ingrozitoare si a ajuns la spital. 

loading...