Mihai Gadea a facut un anunt care a bucurat romanii la finalul editiei emisiunii Sinteza zilei de miercuri. Realizatorul de la Antena 3: Am vrut sa va dau aceasta veste extraordinara.

In editia de marti seara a emisunii sale, Mihai Gadea a anuntat faptul ca Parintele Iustin, staretul Manastirii Bogdana, se afla internat in stare grava. Mai mult, realizatorul TV a indemnat la rugaciune si a spus cum l-a cunoscut pe arhimandrit.

Din fericire, starea arhimandritului Iustin Dragomir s-a imbunatatit, iar Mihai Gadea le-a dat vestea telespectatorilor. “Breaking news. Aseara, la finalul emisiunii, va spuneam cu inima franta despre un om extraordinar care e infectat cu COVID-19, in stare critica. V-am invitat pe toti sa va rugati pentru Parintele Iustin, cel care a construit un oras intreg pentru copii. Astazi, a venit si vestea buna: parintele Iustin este mai bine, e in stare stabilia. Iata ca raspunsul la rugaciune a si venit. Am vrut sa va dau aceasta veste extraordinara”, a spus, miercuri seara, Mihai Gadea, la Antena 3.

Mihai Gadea a anuntat, marti seara, la finalul emisiunii de la Antena 3, faptul ca staretul Manastirii Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir, se afla internat in stare grava.

“Unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am intalnit in aceasta viata, in aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toata inima ca acolo sa se intample o minune. Vreau sa vorbesc despre acest om pentru a va invita, cei ce credeti in Dumnezeu, sa va rugati pentru el”, a spus Mihai Gadea.

Staretul Manastirii Bogdana din Radauti, arhimandritul Iustin Dragomir, a ajuns in stare critica la Spitalul Militar din Bucuresti, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19.

loading...