Laura Cosoi si-a pierdut azi tatal. Marius Cosoi a pierdut, joi, lupta cu viata dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Anuntul decesul a fost facut de catre Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble.

Doliu in familia Laurei Cosoi. Tatal actritei era profesor de sport si antrenor de handbal si baschet in Iasi. Marius Cosoi a fost unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul iesean.

Laura Cosoi a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa ce si-a pierdut tatal. “Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor”, a scris Laura Cosoi.

Anuntul decesului a fost facut de catre Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Romane de Scabble. ”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viata dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului si Iasului. A slefuit nenumarate talente in handbal si baschet, masculin si feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iasi in divizia A. (…) Sportul iesean ii datoreaza multe si este mai sarac, de astazi. Drum lin, profesore drag, ramaneti vesnic in amintirea noastra! Condoleanțe familiei indurerate!“, a scris Catalin Eugen Caba, vicepresedintele Federatiei Romane de Scrabble.

Marius Cosoi, in reclama la salamul sasesc

In urma cu patru ani, tatal Laurei Cosoi a aparut intr-o reclama. Vedeta a povestit atunci cum a ajuns parintele ei, sa joace in reclama la salamul sasesc. “Ei bine, intr-o buna zi, Alina (n.r. sora Laurei) i-a propus tatei sa participe la castingul pentru Salamul Sasesc. Dupa numeroase insistente, tata nu numai ca s-a dus, dar chiar a si castigat castingul. Astfel, tatal meu a avut proba de costum, indicatii de urmat si acum apare in spotul tv, fiind sasul Ludwig. Asadar, tata este in reclama pentru Salamul Sasesc, iar eu sunt in reclama Pantene. Cum este si viata asta. Niciodata nu m-as fi gandit ca am sa fiu colega cu tata de spot tv. Hai, daca apaream in acelasi spot poate era ceva firesc, dar fiind in spoturi diferite, pentru branduri diferite, activand in domenii diferite, chiar mi se pare once in a lifetime”.

loading...