Razboi in echipa lui Sorin Bontea. Chefi la Cutite de la Antena 1 aduce in casele romanilor rivalitati si preparate delicioase. Insa, uneori se intampla ca luptele sa se duca acolo unde te astepti mai putin: intre concurentii din aceeasi echipa. Inca de la inceput, Ionut Belei si Maria Sandru si-au disputat pozitia de lider in echipa lui Bontea.

Cu toate ca Ionut, cutitul de aur, este perceput de multi drept arogant, cea mai controversata aparitie a sezonului este Maria. Cu un vocabular extrem de colorat si un comportament vulcanic, concurenta si-a atras numerosi critici. De data aceasta, marul discordiei a fost modul in care Sorin Bontea apeleaza la ajutorul lui Ionut.

Razboi in echipa lui Sorin Bontea, la Chefi la Cutite. Maria Sandru a rabufnit

„Ionut se ocupa tot timpul de partea de carne, nu am inteles de ce. Deci asta e ceea ce ma dispera. Mai lasa si pe altul, ca numai odata sa ma vada Chef Bontea. Chefule, eu te iubesc, te stimez, dar de ce vorbesti numai cu Ionut?”, a spus Maria la testimoniale, dezamagita de atitudinea lui Sorin Bontea. Tot o lovitura a fost pentru ea momentul in care a fost protejata de Chef.

Acesta a ales-o pe Roxana in locul ei, pentru duel. Explicatia a fost ca aceasta a avut constant punctaje bune, spre deosebire de Maria. Cea din urma a fost chiar la un pas de eliminare, in emisiunea anterioara.

Razboi in echipa lui Sorin Bontea. Chefi la cutite: 25 noiembrie 2020. O noua zi plina de provocari in emisiunea de la Antena 1. Dupa ce proba pe echipe a adus punctaj egal intre echipele lui Bontea si Dumitrescu, duelul individual a trimis acasa un concurent la care se asteptau putini. Ingredientul de cosmar, ciocolata, le-a dat mari batai de cap concurentilor.

Pe langa ciocolata, ingredientul de care fug toti bucatarii profesionisti, toti au fost pusi sa aleaga inca un ingredient, dar pentru un alt concurent. Cei din echipele lui Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au preferat sa isi protejeze colegii, in loc sa loveasca in adversari.

loading...