Spre deosebire de alti ani cand magazinele functionau in regim normal, trebuie sa avem in vedere ca anul acesta avem in vigoare si restrictiile impuse de pandemie.

Program Lidl de 1 decembrie

Zilele libere din perioada urmatoare vor fi luni, pe 30 noiembrie, dar si marti, pe 1 decembrie, cu ocazia zilei nationale. Astfel, romanii se vor bucura de o minivacanta de 4 zile. Aceasta va incepe de sambata, 28 noiembrie, pana inclusiv marti, 1 decembrie.

In perioada acestei minivacante de 1 decembrie, magazinele LIDL vor avea un program diferit fata de cel normal. La momentul actual, programul este deja scurtat cu o ora, magazinele inchizandu-se la ora 21:00 in timpul saptamanii, din cauza restrictiilor aflate in vigoare.

Programul magazinelor LIDL in data de 1 decembrie

Pentru a veni in ajutorul oamenilor care vor sa isi faca plinul la cumparaturi in perioada urmatoare, conducerea lantului de magazine a decis ca programul pentru zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie sa nu sufere modificari.

Conform informatiilor afisate pe site-ul oficial LIDL, magazinele vor avea urmatorul program:

Luni – Sambata: 07.30 – 21.00
Duminica: 08.00 – 19.00

Va recomandam totusi sa vizitati site-ul oficial LIDL, la lidl.ro, pentru a afla programul magazinelor LIDL din zona dumneavoastra. Pot exista diferente de program in functie de locatie.

Programul Lidl pe 30 noiembrie de Sfantul Andrei

Potrivit datelor puse la dispoziţie pe site-ul oficial al lanţului de magazine Lidl, programul pe 30 noiembrie 2020 va fi următorul:

Luni – Sâmbătă: 07.30 – 21.00;

Duminică: 08.00 – 19.00.


Sursa: Antena 3
Foto: which.co.uk

loading...