Gabriel Toader de la Ferma. In episodul Ferma, difuzat miercuri, 25 noiembrie, la ProTV, Chef Gabi Toader a suferit o accidentare ingrozitoare. El a ajuns la spital. Gabriel Toader a povestit in exclusivitate pentru Click! ce a patit si cum se recupereaza.

Gabriel Toader de la Ferma, accidentare pe platou

Pe Gabriel Toader il stim cu totii de la emisiunea „Chefi la cutite”, de pe Antena 1. In episodul „Ferme”, difuzat miercuri, 25 noiembrie, la ProTV, Gabi Toader a fost dus la spital cu ambulanta. El a participat la o proba a emisiunii in timpul careia s-a accidentat grav. Participantul a ajuns la spital si este in prezent sub tratament, spune anturajul sau.

Accidentare serioasa, cu fracturi la coloana

Gabriel Toader de la Ferma „Atat am putut sa duc, sunt bine, cat de cat. Sunt pe tratament, dar sunt ok. Am suferit fracturi in zona lombara, la L4-L5 (n.r. vertebre)”, spune Gabriel Toader de la Ferma.

Accidentarea a avut loc in luna septembrie, la filmarile de la Cocani, din judetul Dambovita. Insa Gabi Toader inca se recupereaza la pat. A slabit intre timp nu mai putin de 21 de kilograme.

Andreea Antonescu, scandal urias la ProTV cu Gabi Toader

Nu doar ca a injurat-o pe Elena Chiriac, dar a starnit si furia Andreei Antonescu. Inaintea duelului in care a fost si eliminata, cantareata i-a spus totul verde-n fata, tremurand de nervi. A fost atat de aproape sa isi piarda controlul, incat Mihaela Radulescu a tinut-o de mana, cerandu-i, la randul ei, explicatii lui Gabriel Toader.

„Nu pot tolera asa ceva, sa nu confundam bunatatea cu prostia. Iar aseara ti se pusese iar pata pe mine, ca te-am rugat eu sa imi torni nu stiu ce var. Stiu ca s-a ras in casa asta de tinta mea, dar ai cuvantul meu de onoare ca… primul vas care imi iesea in cale… aflati toti ce tinta am eu. Eu nu voi tolera alinturi de genul nebuno, nici tampito. Tremur de nervi”, a spus Andreea Antonescu.


Surse: click.ro
Foto: romaniatv.net

loading...