Cine este Maria Sandru de la Chefi la Cutite? Este, cu siguranta, cea mai controversata prezenta din sezonul 8. Limbajul ei colorat, dar si tendinta de a se impune cu orice pret, i-a atras antipatia multora. Inclusiv colegii ei au adesea probleme in a comunica cu ea. Cu toate acestea, Maria isi vede mai departe de drumul ei in competitie.

Incepuse bine in competitie, impresionand cu preparatele ei culinare. Dar, in editia anterioara celei in care a fost eliminata Roxana din echipa lui Bontea, Maria Sandru a fost la un pas sa plece acasa. Farfuria ei a primit doar 9 puncte. Din aceasta cauza, Sorin a decis ca Roxana sa fie cea trimisa la due;.

Cine este Maria Sandru de la Chefi la Cutite, din echipa lui Sorin Bontea

Maria Sandru este in varsta de 27 de ani si lucreaza ca Chef de partie in Italia. Locuieste acolo de 14 ani si sustine ca nu s-a temut vreodata sa isi impuna punctul de vedere, nici macar in fata unui barbat. A decis sa isi urmeze pasiunea pentru bucatarie, asa ca s-a inscris la un curs.

A invatat in doar doua saptamani ceea ce altii prindeau intr-un an. Asa a reusit sa le demonstreze tuturor ca locul ei este in bucatarie. Dupa ce a terminat cursurile de la o scoala de renume din domeniu, Maria a primit o oferta in Marea Britanie. A decis sa plece, desi tocmai aflase ca este insarcinata, scrie viva.ro.

Cine este Maria Sandru de la Chefi la Cutite. A ascuns acest lucru, deoarece si-a dorit sa fie judecata doar in functie de valoarea ei profesionala. La Chefi la Cutite, a ajuns sa aiba conflicte inclusiv cu colegii de echipa. Este obisnuita sa aiba totul sub control. Adesea se plange ca Sorin Bontea il prefera pe Ionut, cutitul de aur, in locul ei.

Razboi in echipa lui Sorin Bontea, la Chefi la Cutite. Maria Sandru a rabufnit

Chefi la Cutite de la Antena 1 aduce in casele romanilor rivalitati si preparate delicioase. Insa, uneori se intampla ca luptele sa se duca acolo unde te astepti mai putin: intre concurentii din aceeasi echipa. Inca de la inceput, Ionut Belei si Maria Sandru si-au disputat pozitia de lider in echipa lui Bontea.

„Ionut se ocupa tot timpul de partea de carne, nu am inteles de ce. Deci asta e ceea ce ma dispera. Mai lasa si pe altul, ca numai odata sa ma vada Chef Bontea. Chefule, eu te iubesc, te stimez, dar de ce vorbesti numai cu Ionut?”, a spus Maria la testimoniale, dezamagita de atitudinea lui Sorin Bontea. Tot o lovitura a fost pentru ea momentul in care a fost protejata de Chef.

Citeste AICI toate detaliile.

loading...