Saptamana viitoare se afla numele marelui castigator de la Ferma. Concurentii care s-au luptat pentru cei 50.000 de euro au trecut prin chinuri groaznice. In timpul fimlarilor, vedetele au slabit chiar si zeci de kilograme.

Emisiunea Ferma de la Pro TV s-a derulat in plina pandemie, iar filmarile au avut lor in perioada august – septembrie, pe parcursul a 37 de zile. Cele 18 vedete care au intrat in competitie, au trecut trecut prin testul vietii lor.

Majoritatea concurentilor au avut de suferit din cauza lipsei hranei sau datorita faptului ca alimentele pe care le-au avut la dispozitie nu au fost pe placul lor. Potrivit click.ro, au slabit in total 130 de kilograme, adunate.

“Am facut fata pe cat am putut, momentelor si situatiilor de criza. La un moment dat aveam cu 21 de kilograme mai putin decat cele cu care intrasem in competitie. A fost o cura de slabire naturala”, a declarat chef Gabriel Toader, pentru sursa citata.

Luptatorul Bogdan Stoica spune ca a slabit 11 kilograme. “Am venit acasa cu 11 kilograme in minus. Nici in pregatirile pentru meciuri nu am fost vreodata nevoit sa slabesc atat de mult. Din fericire, ca sportiv, pot reveni usor la greutatea anterioara”, a marturisit sportivul.

Andreea Antonescu nu s-a adaptat meniului de la Ferma: “Am slabit vreo 5 kilograme. Si nu mi-a placut mamaliga, desi la un moment dat visam la mamaliga pentru ca stiti cum e: traiasca Mamaliga si Joiana de la Ferma. Apropo, sa va spun ceva: nu mai bausem lapte de 6 ani. Cat despre mamaliga, nu mancam vreodata. Dar deja devenise un fel de pizza pentru ferma, cat despre lapte… era ca apa plata. In concluzie, nevoia te invata”.

Actorii Paul Diaconescu si George Pistereanu au slabit cate 10 kilograme la Ferma, Cezar Ouatu 5 kilograme, iar Augustin Viziru 8 kilograme.

loading...