In luna iulie a acestui an, ducesa de Sussex Meghan Markle a pierdut o sarcina. Ea si printul Harry locuiau deja in Statele Unite ale Americii atunci.

Meghan a dezvaluit acest lucru intr-un articol care a fost publicat recent in ziarul New York Times. Ea spune ca a simtit o contracti eputernica atunci cand incerca sa il aseze in patul lui pe baiatul ei, Archie, in casa lor din Los Angeles.

„Ceva nu este in regula”

„Dupa ce i-am schimbat scutecul, am simtit o crampa puternica. M-am asezat pe podea cu Archie in bratele mele, fredonand un cantec de leagan care sa ne calmeze pe amandoi, intr-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam: ca ceva nu este in regula. Stiam, in timp ce-mi strangeam la piept intaiul nascut, ca l-am pierdut pe al doilea”, spune Meghan Markle in articol.

Medicii nu au mai putut face nimic. Meghan Markle a pierdut o sarcina

Ea povesteste ca a pierdut sarcina in dimineata acelei zile de iulie. Nimic nu anunta tragedia. Se trezise normal de dimineata, apoi a hranit cainii, cum o facea mereu. Dupa ce a dat cateilor de mancare, Meghan si-a indreptat atentia spre fiul sau. A facut un pic de ordine in urma lui si i-a schimbat scutecul.

La cateva ore dupa ce a simtit durerea puternica, medicii de la spital i-au dat vestea: a pierdut a doua sarcina.


Sursa: okmagazine.ro
Foto: alistmagazine.ro

loading...