Simona Halep isi urmeaza visul de a locui la casa. Sursele au declarat pentru redactia Click! ca faimoasa campioana de tenis a restaurat o casa intr-unul din cartierele selecte din Bucuresti si urmeaza sa se mute acolo. Toni Iuruc, iubitul ei, s-a ocupat de supravegherea lucrarii.

Simona Halep si Toni Iuruc se muta la vila

Simona Halep isi construieste casa in Primaverii

Simona locuieste de 8 ani de zile intr-un apartament din complexul rezidential Stejarii. Acolo are toate conditiile, atat pentru locuit, cat si pentru antrenamentele sportive. Insa isi doreste mai mult, vrea sa aiba o casa a ei, impreuna cu iubitul sau, omul de afaceri Toni Iuruc.

Simona Halep si Toni Iuruc sunt impreuna de anul trecut. Relatia a devenit oficiala dupa ce Simona a castigat titlul de la Wimbledon. Desi aveau in plan si casatoria, nu au mai organizat-o, din cauza pandemiei cu noul coronavirus. Este lesne de inteles ca pentru cineva ca Simona Halep, nunta este greu de organizat in cadru restrans.

Simona restaureaza in intregime o vila veche din cartierul primaverii

Simona Halep este cunoscuta pentru insistenta sa, asa ca in vara a profitat de pauza fortata creata de situatia din acest an si a cautat o casa in Bucuresti care sa se potriveasca visului ei si stilului de viata. Avrut o casa spatioasa, potrivita pentru o familie cu cel putin 2 copii, cu loc suficient de joaca si amplasare intr-un cartier linistit.

Asa, pentru o suma cu multe zerouri, a cumparat o vila veche in cartierul Primaverii si a inceput sa o reabiliteze. Sportiva a obtinut doar din premii anul trecut suma de 37 de milioane de dolari, asa ca banii nu au fost o problema. Dupa cum se vede si in pozele facute de fotoreporterii Click!, vila este aproape terminata.

Cei doi se pregatesc sa petreaca acolo Craciunul

Iubitul Simonei, Toni Iuruc, se deplaseaza aproape zilnic la fata locului, pentru a se asigura ca lucrarile merg conform planului. Din cate se pare, nu ar fi o surpriza prea mare ca cei doi sa isi petreaca acolo sarbatorile de iarna.


Sursa: Click!
Foto: Click! si impact.ro

loading...