Fosta iubita a lui Maradona, dezvaluirea care poate rasturna situatia. Ce ar fi patit, de fapt, inainte sa moara? Astazi, 25 noiembrie 2020, vestea tragica a mortii lui Maradona a zguduit lumea fotbalului. Considerat de multi drept cel mai bun fotbalist din istorie, abia implinise 60 de ani in luna octombrie. Oficial, cauza mortii o reprezinta atacul de cord.

Insa, fosta iubita a campionului lanseaza o ipoteza care ridica semne de intrebare. Cu toate ca operatia prin care a trecut recent a fost pusa pe seama unor probleme medicale, fostul campion ar fi trecut printr-o alta situatie, tinuta ascunsa de ochii publicului.

Rasturnare de situatie. Fosta iubita a lui Maradona: ce ar fi patit, de fapt, inainte sa moara

Rocio Oliva a declarat public cum ca adevarata lui problema din ultima perioada a fost dependenta de alcool si somnifere. De asemenea, doctorul Alfredo Cahe, a oferit mai multe detalii despre starea in care se afla fostul mare fotbalist inainte sa moara.

Din nefericire, el a confirmat spusele lui Rocio Oliva. Medicul era unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Diego Maradona. Alfredo a vorbit despre faptul ca marele fotbalist a lasat drogurile, insa a devenit dependent de alcool, sustine fanatik.ro.

Fosta iubita a lui Maradona. Fostul mare fotbalist avea 60 de ani si fusese operat recent pe creier. Interventia chirurgicala a avut loc la inceputul lunii noiembrie, dupa ce medicii descoperisera un hematom subdural. La acel moment, Matias Morla, avocatul lui Maradona, a anuntat ca a fost o adevarata minune faptul ca a supravietuit operatiei.

Legenda fotbalului international s-a stins din viata acasa, in locuinta din orasul Tigre, anunta cotidianul argentinian Clarin. Multi l-au considerat cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. Si-a sarbatorit ziua de nastere in data de 30 octombrie, atunci cand a acordat si un interviu.

Citeste AICI o parte din declaratii.

loading...