La finalul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gadea a facut un anunt trist. Realizatorul TV spune ca unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-a intalnit el se afla pe un pat de spital.

Mihai Gadea a anuntat, marti seara, la finalul emisiunii de la Antena 3, faptul ca staretul Manastirii Bogdana, arhimandritul Iustin Dragomir, se afla internat in stare grava.

“Unul dintre cei mai minunati oameni pe care i-am intalnit in aceasta viata, in aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toata inima ca acolo sa se intample o minune. Vreau sa vorbesc despre acest om pentru a va invita, cei ce credeti in Dumnezeu, sa va rugati pentru el”, a spus Mihai Gadea.

Mai mult, realizatorul TV si-a adus aminte de momentul in care l-a cunoscut pe parintele Iustin la Radauti. “Am fost la Radauti sa vad orasul facut pentru copii. Parintele Iustin m-a primit cu iubire, caldura. Imi aduc aminte ce frumos ne-a primit. Si cand am auzit azi ca e intr-o stare grava, va spun sincer, pur si simplu. Ma rog si eu. Va rog sa va rugati pentru Parintele Iustin. Nu stiu ce va face Dumnezeu. Toata puterea e la El. Toti copiii de acolo stiu sigur ca se roaga”, a mai spus Mihai Gadea.

Staretul Manastirii Bogdana din Radauti, arhimandritul Iustin Dragomir, se afla internat in stare critica la Spitalul Militar din Bucuresti, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19.

loading...