Moment unic la Chefi la Cutite: 25 noiembrie 2020. A fost prima data cand s-a intamplat asta in istoria emisiunii. Florin Dumitrescu a fost socat cand a realizat ce se intampla. „Nu mai am aer”, a spus el, spre uimirea concurentilor din echipa lui. „E mai emotionat decat noi”, a completat Claudia, din grupul Bulinelor.

A fost o seara pe cinste la Antena 1. Tema data de Gina Pistol pentru lupta pe echipe le-a dat planurile peste cap celor trei Chefi, dar si concurentilor. Au avut de pregatit o farfurie a viitorului. Initial, s-au speriat toti de tema, dar apoi a avut loc o rasturnare de situatie. Cele trei farfurii ale echipelor au fost… prea bune.

Moment unic la Chefi la Cutite: 25 noiembrie 2020. Nu s-a mai pomenit asa ceva in istoria emisiunii de la Antena 1

Lupta a fost atat de stransa, incat echipele lui Bontea si Dumitrescu au obtinut 4 farfurii, in timp ce echipa lui Scarlatescu a primit 3 farfurii. In acest fel, Chefii care au iesit la egalitate au trebuit sa aleaga cate trei concurenti pe care sa ii trimita la duel, in proba individuala. Cutitul de aur al lui Bontea si-a folosit amuleta.

Ionut a decis sa blocheze cutitele de aur, dar si pe Paul Maxim. Cei trei rivali au fost obligati sa inceapa proba mai tarziu cu 10 minute. Decizia lui Sorin Bontea de a o proteja pe Maria si de a o trimite la duel pe Roxana, a nemultumit-o pe cea mai controversata concurenta din acest sezon.

Moment unic la Chefi la Cutite. Nici la proba individuala nu a fost o lupta usoara. Pe langa ciocolata, ingredientul de care fug toti bucatarii profesionisti, toti au fost pusi sa aleaga inca un ingredient, dar pentru un alt concurent. Cei din echipele lui Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au preferat sa isi protejeze colegii, in loc sa loveasca in adversari.

Singurul care a folosit aceasta sansa pentru a destabiliza un alt rival puternic a fost Ionut. Acesta i-a dat Roxanei Blenche sa foloseasca pastarnacul in combinatie cu ciocolata. In aceasta editie, Diva lui Scarlatescu a avut parte de o surpriza placuta.

Moment unic la Chefi la Cutite. Dupa ce s-au certat crunt in editia anterioara, Lavinia si Cristi, cutitul de aur din echipa Patratelor, au reusit sa colaboreze. Colegul ei chiar i-a dat o mana de ajutor cand avea cea mai mare nevoie. Momentele tensionate i-au tinut pe telespectatori aproape de show-ul incendiar de la Antena 1.

loading...