Chefi la cutite: 25 noiembrie 2020. O noua zi plina de provocari in emisiunea de la Antena 1. Dupa ce proba pe echipe a adus punctaj egal intre echipele lui Bontea si Dumitrescu, duelul individual a trimis acasa un concurent la care se asteptau putini. Ingredientul de cosmar, ciocolata, le-a dat mari batai de cap concurentilor.

Pe langa ciocolata, ingredientul de care fug toti bucatarii profesionisti, toti au fost pusi sa aleaga inca un ingredient, dar pentru un alt concurent. Cei din echipele lui Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au preferat sa isi protejeze colegii, in loc sa loveasca in adversari.

Chefi la cutite: 25 noiembrie 2020. Cine a plecat acasa. Momente grele la Antena 1

Toti concurentii din echipa lui Florin Dumitrescu s-au salvat. Din pacate insa, Sorin Bontea a pierdut-o pe Roxana. Tocmai concurenta pe care a fost atat de sigur incat a trimis-o la duel, in locul Mariei. „Mi-era rusine sa ma uit in fata la chefi. Sa nu fie a mea, sa nu fie a lui Robert”, a spus Catalin Rizea la testimoniale.

Singurul care a folosit aceasta sansa pentru a destabiliza un alt rival puternic a fost Ionut. Acesta i-a dat Roxanei Blenche sa foloseasca pastarnacul in combinatie cu ciocolata. In aceasta editie, Diva lui Scarlatescu a avut parte de o surpriza placuta.

Chefi la cutite: 25 noiembrie 2020. Nu doar ca a fost ajutata de Cristi, in pofida certurilor avute in editia anterioara, dar se pare ca se si infiripa ceva intre ea si Paul Maxim. Chiar daca momentan este vorba despre o prietenie frumoasa, Lavinia nu exclude si o potentiala poveste de dragoste cu colegul ei de echipa.

„Cred ca este atrasa de Paul. nu stiu care este faza. Ori ca ii place de el… Poate se leaga o idila intre Lavinia si Paul. Poate o sa avem o finala cu surprize”, a completat Catalin Rizea la testimoniale. „Imi place de Paul ca om si imi place de Paul ca membru al echipei. Si nu ma sfiesc sa spun asta”, a declarat Lavinia.

loading...