Chefi la cutite 24 noiembrie. Se spune ca cine se tachineaza se iubeste. Acest lucru nu a fost valabil pentru Lavinia Ilcau, zisa Diva, si colegul ei din echipa lui Scarlatescu, Cristian Boca. Tensiunile dintre cei doi au fost evidente in editiile de pana acum, iar certurile au capatat amploare in aceasta seara.

Citeste si: 3 retete delicioase pentru Postul Craciunului. Juratii Chefi la Cutite le recomanda

„Cristi nu exista pentru mine, am pus punct, fiecare isi vede de treburile lui. Am zis clar ca daca intru la duel vreau sa stau langa Paul”, a anuntat Diva lui Scarlatescu. Anuntul concurentei l-a luat prin surprindere pe Chef, iar Catalin Rizea a inceput sa glumeasca pe seama unei posibile idile intre cei doi.

Chefi la cutite 24 noiembrie. Idila la Antena 1? Pe cine a pus ochii Diva din echipa lui Scarlatescu

„Cred ca o sa mergem la o nunta”, a glumit Rizea. Spre surprinderea telespectatorilor, Lavinia si Paul nu au negat ca ar exista o atractie intre ei. „Si eu o plac pe Lavinia. Hai sa fim seriosi. Nu e o fata urata, e o tipa misto”, a recunoscut Paul Maxim la testimoniale.

Citeste si: Cum poti urmari online Chefi la Cutite, sezonul 8, de pe Antena 1

„Cred ca este atrasa de Paul. nu stiu care este faza. Ori ca ii place de el… Poate se leaga o idila intre Lavinia si Paul. Poate o sa avem o finala cu surprize”, a completat Catalin Rizea la testimoniale. „Imi place de Paul ca om si imi place de Paul ca membru al echipei. Si nu ma sfiesc sa spun asta”, a declarat Lavinia.

Cine a plecat acasa. Suparare mare la Antena 1

Chefi la cutite 24 noiembrie. In editia de aseara, luni, 23 noiembrie 2020, s-a lasat cu multe lacrimi la eliminare. Cel care a plecat a fost Zanni, iar concurentii din toate echipele si-au luat ramas bun plangand. Cu toate ca afisa mereu un aer indiferent, protejatul lui Alex Velea nu si-a mai putut controla emotiile.

Citeste si: Chefi la Cutite 23 noiembrie. Scandal urias la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu a plecat din platou

Chefi la cutite 24 noiembrie. Concurentul care a plecat acasa in editia din 24 noiembrie este Vladut, cu doar opt puncte. Maria s-a salvat la limita. A ramas cu 9 puncte, dupa ce a fost si ea penalizata din cauza ca a intarziat cu preparatul. „Nu se poate asa ceva, pleaca Vladut acasa, este incredibil. Nu inteleg ce i se intampla, odata gateste foarte bine, odata dezastru”, a spus Bontea, plin de nervi.

loading...