Ce pensie fabuloasa primeste Silviu Prigoana. Emisiunea prezentata de Denise Rifai scoate la iveala secretele celebritatilor, din toate domeniile. De data aceasta, cel care a raspuns multor intrebari incomode a fost Prigoana. A devenit faimos pentru afacerea lui, problema cu piciorul si divorturile de Adriana Bahmuteanu.

Citeste si: Ce pensie incasa Draga Olteanu Matei lunar. Nu s-a plans niciodata

Insa, in ultimii ani, a ales discretia. A fost nevoit sa raspunda acum unei serii de intrebari dificile. Una dintre dezvaluirile uimitoare din emisiune a fost legata de suma pe care o incaseaza lunar de la statul roman. Ce pensie primeste, de fapt, Prigoana? Veti afla in randurile urmatoare.

Ce pensie fabuloasa primeste Silviu Prigoana. Multi romani nici nu viseaza la suma asta

”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputatilor. Adica am 37.000 de lei, astept marirea de 40% asa cum s-au laudat guvernantii ca sa ajung la 47 – 48.000 de lei, cat e cursul (n.red euro). Sa am 10.000 de euro pe luna ca sa dau si eu anunt la matrimoniale: tanar pensionar, cu pensie atractiva, astept ofertele”, i-a spus Silviu Prigoana lui Denise Rifai.

Citeste si: Ce pensie are acum Adriana Iliescu, dupa majorarea din luna septembrie. Da, e adevarat

Cu toate ca are doar 56 de ani, afaceristul se bucura de o suma enorma, la care milioane de romani doar viseaza. Acum pare ca savureaza o viata linistita, de familie. Chiar daca a avut parte de scandaluri si dupa divortul final, cu Adriana Bahmuteanu, nu mai este o prezenta atat de vizibila in showbiz.

Ce pensie fabuloasa primeste Silviu Prigoana. Averea si-a facut-o atat din afacerile cu firma de salubritate, cat si din mass-media. De cativa ani a ales sa se retraga si din conducerea companiei, preluata de fiul sau, Honorius. In urma cu cateva luni, povestea cum s-a pensionat mai devreme, conform wowbiz.ro.

”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niste contributii uriase la pensii, ca eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul sa ma pensionez cu 10 ani mai devreme. Si era pacat sa nu ies la pensie si sa nu beneficiez de acea contributie a mea”, a spus Silviu Prigoana.

Citeste si: Ce pensie avea, de fapt, Stela Popescu, dupa 50 de ani de cariera

loading...