Avere Diego Maradona. A fost un zeu al balonului rotund. Era privit ca o legenda a fotbalului, dar acum steaua lui s-a stins, la 60 de ani abia impliniti. A dus o viata plina de excese, iar recent fusese operat pe creier. Multi se gandeau ca lasa in urma o avere colosala, dar adevarul este cu totul altul.

Citeste si: A murit Diego Maradona, la varsta de 60 de ani. Cauza decesului

Se pare ca in conturile lui se mai gaseau in jur de 100.000 de dolari, conform Celebrity Net Wortj. Asta desi a jucat pentru nume mari precum Napoli, Boca Juniors si Barcelona. Care este, de fapt, explicatia? Ce s-a intamplat cu averea lui Diego Maradona. Iti oferim acum toate detaliile.

Avere Diego Maradona. Ce salariu avea inainte sa moara

Campionul si-a pierdut averea enorma din cauza unui proces pe care l-a avut cu Fiscul Italian. In urma deciziei luate de autoritati, a fost obligat de lege sa achite o factura in valoare de 37 de milioane de euro. Asadar, dupa ce si-a achitat datoria, a ramas cu o suma cu care abia reusea sa acopere costul unei vieti extravagante, asa cum era obisnuit.

Insa, Diego a negat intotdeauna ca ar fi avut o avere totala de 39 de milioane de euro, inainte de procesul cu Fiscul, conform Antena 1.

Citeste si: Rasturnare de situatie. Fosta iubita a lui Maradona: ce ar fi patit, de fapt, inainte sa moara

Avere Diego Maradona. „Nu am 39 de milioane de euro si nu i-am avut niciodata. Si in plus nu eu sunt vinovat, ci impresarul meu si fostul presedinte al lui Napoli, care nu au virat banii pe care ar fi trebuit sa-i vireze pentru impozitele salariilor mele. Pot sa platesc maximum trei milioane de euro, atatia bani am, dar nici asa nu este corect”, declara Maradona.

La Dorados, incasa un salariu de 150.000 de dolari pe luna. La finalul contractului de 11 luni, avea o avere cu 1,6 milioane de dolari mai mare. Inca nu se stie nimic despre salariul de la Gimnasia. Echipa avea probleme financiare grave. Antrenorul s-a oferit sa renunte la remuneratie pentru ca jucatorii sa isi primeasca banii.

loading...