A murit Diego Maradona. Fostul mare fotbalist avea 60 de ani si fusese operat recent pe creier. Interventia chirurgicala a avut loc la inceputul lunii noiembrie, dupa ce medicii descoperisera un hematom subdural. La acel moment, Matias Morla, avocatul lui Maradona, a anuntat ca a fost o adevarata minune faptul ca a supravietuit operatiei.

Cauza mortii este un atac de cord. Legenda fotbalului international s-a stins din viata acasa, in locuinta din orasul Tigre, anunta cotidianul argentinian Clarin. Multi l-au considerat cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. Si-a sarbatorit ziua de nastere in data de 30 octombrie, atunci cand a acordat si un interviu.

A murit Diego Maradona, la varsta de 60 de ani. Cauza decesului

„Am primit multe lovituri pe teren, dar si in viata. Am fost atacat din toate partile. Unii oameni chiar mi-au atacat familia, fratii, surorile si chiar pe Benja. Nu mi s-au dat cadouri. Dar, la urma urmei, cand te gandesti la toate razboaiele si la toti copiii care mor foarte tineri in aceasta lume, imi spun ca sunt un privilegiat”, marturisea fostul campion.

A murit Diego Maradona „Dupa ce am condus echipa nationala la Campionatul Mondial din 2010, a trebuit sa plec pentru a-mi exersa profesia si a-mi trai pasiunea in alte tari, pentru ca Julio Grondona nu ma dorea.

Asa ca am petrecut multi ani in strainatate, dar acum m-am intors acasa, din fericire! Ei bine, circumstantele nu sunt cele mai bune cu aceasta pandemie. Este o lovitura severa pentru toate popoarele din America Latina”, declara Maradona de ziua lui, conform fanatik.ro.

Cine este Diego Maradona. Viata personala si cariera

A murit Diego Maradona. A fost unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie. A castigat Cupa Mondiala la fotbal in 1986, impreuna cu echipa Argentinei, in care a fost capitan. Diego Maradona a jucat, de-a lungul carierei, la cluburi precum Barcelona sau Napoli. A castigat cu Napoli, doua titluri in Seria A.

Diego Armando Maradona a inscris 34 de goluri pentru echipa nationala a Argentinei, in care a fost tituar de 91 de ori. A participat la patru editii ale Cupei Mondiale: 1982 (Spania), 1986 (Mexic), 1990 (Italia) si 1994 (SUA).

A murit Diego Maradona. S-a nascut in Lanus, Argentina, dar a crescut in Villa Fiorito. Era o suburbie la sud de Buenos Aires. Familia lui era una saraca si care ulterior s-a mutat in provincia Corrientes. A fost primul baiat din familia sa, dupa nasterea celor trei surori mai mari.

Mai are inca doi frati mai tineri decat el, pe Hugo (el Turco) si Raul (Lalo). Amandoi activeaza ca fotbalisti profesionisti. Maradona are origini italiene, spaniole, croate si argentiene indigene, conform wikipedia. A fost casatorit cu Claudia Villafañe (1984-2004). Cu Claudia, Maradona are doua fete, Dalma si Giannina.

A murit Diego Maradona. In timpul divortului, Maradona a recunoscut un fiu, pe Diego Sinagra. Acesta a fost nascut la Napoli, in septembrie 1986, dintr-o relatie cu modelul Cristina Sinagra. Diego Fernando este fiul lui Maradona din relatia cu Veronica Ojeda, iar Jana dintr-o relatie cu Valeria Sabalain. Se pare insa ca acestia nu sunt toti copiii campionului. Numarul total al acestora s-ar ridica la 10.

loading...