Pepe, inselat de Raluca Pastrama? Divortul celor doi tine prima pagina a ziarelor. Asta din cauza scandalurilor care i-au uimit pe multi. Pareau ca au o casnicie perfecta, ba chiar fanii sperau sa faca inca un copil. Insa, Pepe a anuntat ca Raluca i-a cerut divortul.

Vizibil afectat de decizia sotiei lui, cantaretul a tinut sa mentioneze in vlogul de pe Youtube ca totul este bine intre ei. A declarat ca au facut pace de dragul fetitelor. S-ar parea ca realitatea este cu totul alta, dupa ce s-a aflat ca ar fi agresat-o pe Raluca. Incidentul socant ar fi avut loc de fata cu cele doua fetite.

Pepe – inselat de Raluca Pastrama? Dezvaluiri uluitoare despre divortul momentului

Cantaretul sustine ca totul se va derula in instanta, pe dovezi. Nu a dorit sa ofere mai multe informatii despre presupusul incident. “Vom discuta in instanta, vom discuta cu probe, pe dovezi. Atat pot sa spun, ca voi face declaratii in momentul in care va exista o sentinta data de instanta, in baza unor dovezi, nu in baza unor povesti. In rest, nu am ce sa comentez, dar nici nu poate fi vorba de violenta”, a declarat Pepe, pentru wowbiz.ro.

Pepe, inselat de Raluca Pastrama? Acum, cei de la spynews.ro arunca o informatie bomba. S-ar parea, coform declaratiilor depuse de Pepe in instanta, ca ar fi fost inselat.

”Am fost informat de un jurnalist de investigatie ca detine probe despre sotia mea. Cum ca aceasta in data de 08-09 2020 a fost in compania unui alt barbat pe nume … din … in Poiana Brasov in complexul …. si a altor persoane. Si m-a intrebat daca asta este adevaratul motiv al divortului nostru, rugandu-ma sa dau detalii in acest sens. La auzul acestor informatii am negat total cele spuse de jurnalist, crezand ca presa incearca sa gaseasca stiri mondene”, este o parte din declaratia acestuia.

Ce sustine Pepe ca s-a intamplat, de fapt, in ziua in care ar fi agresat-o pe Raluca

Pepe, inselat de Raluca Pastrama? ”Ulterior acestor situatii, am verificat pe retelele de socializare si am constatat ca informatiile au ceva corespondent in spusele jurnalistul. Observand ca sotia mea urmareste frecvent pagina de instagram a domnului … si invers, acestia apreciindu-se reciproc si dovedind ca sunt apropiati.

Tot la acel moment, am analizat discutiile anterioare cu sotia mea si mi-am amintit ca aceasta in data de 06.11.2O2O mi-a solicitat rotile de iarna de la autoturism motivand ca se strica vremea. De asemenea, mi-am amintit ca fetitele au stat la mine acasa din data de 06.11.2O2O pana in data de O8.11.2O2O, acestea dorind sa ramana in continuare. Insa mama lor nu a fost de acord si le-a luat”, se mai arata in document.

Pepe, inselat de Raluca Pastrama? ”Pentru a putea verifica in integralitate cele sus mentionate, tot in data de 19.11.2O2O m-am indreptat catre stadionul Dinamo unde fetitele aveau ora de tenis, dorind sa vorbesc cu sotia mea sa clarific subiectul spus de jurnalistul de presa. Aici, am dat de sotia mea ln masina vorbind la telefon si inchizand instant cand m-a vazut, fiind agitata.

Am urcat in masina, am salutat-o, am intrebat-o de fetite si i-am explicat despre telefonul primit de la jurnalistul de presa, argumentandu-i ca trebuie sa stiu adevarul ca sa nu spun lucruri care pot sa nu fie adevarate. Aceasta a devenit si mai agitata iar la intrebarea mea daca ea cunoaste o persoana pe nume …, a raspuns sec da. de la munte”, a mai declarat Pepe, coform sursei citate anterior.

Pepe, acuzatii grave la adresa Ralucai Pastrama

Pepe, inselat de Raluca Pastrama? „La auzul acestor vorbe nu stiam ce sa cred, eu cunosteam ca programul sau era cu fetitele si nu a fost vorba ca pleaca la munte, solicitand explicatii in acest sens intrucat REZULTA IN MOD VADIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA SI MAI MULT DECAT ATAT LASAND FETITELE NESUPRAVEGHEATE!

Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca, intr-adevar, in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja flirtreaza. aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei”, a adaugat cantaretul.

Pepe, inselat de Raluca Pastrama? ”Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, ma jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace, insa acest plan nu i-a reusit, eu pastrandu-mi calmul si neluand in seama toatecele spuse si primite de la ea”, a mai declarat Pepe, negand astfel acuzatia ca si-ar fi lovit sotia, de fata cu fetitele.

loading...