Toata Romania a ramas surprinsa, duminica, dupa ce Raluca Pastrama a cerut ajutorul autoritatilor si s-a spus ca ar fi fost batuta de Pepe. Artistul a reactionat si sustine ca instanta va decide daca este adevarat.

Pepe a vorbit pentru prima data despre scandalul declansat duminica, atunci cand s-a aflat faptul ca Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie impotriva artistului.

Cantaretul sustine ca totul se va derula in instanta, pe dovezi. Nu a dorit sa ofere mai multe informatii despre presupusul incident. “Vom discuta in instanta, vom discuta cu probe, pe dovezi. Atat pot sa spun, ca voi face declaratii in momentul in care va exista o sentinta data de instanta, in baza unor dovezi, nu in baza unor povesti. In rest, nu am ce sa comentez, dar nici nu poate fi vorba de violenta”, a declarat Pepe, pentru wowbiz.ro.

Episodul s-ar fi petrecut in parcarea stadionului Dinamo

Surse din Politie au declarat ca incidentul s-ar fi intamplat pe data de 19 noiembrie si s-a emis un ordin de protectie provizoriu.

„Episodul de violenta s-a petrecut in parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, in jurul orei 17.00. Femeia a fost lovita in zona fetei si s-a dus direct la politie, la sectia 7, unde a facut plangere. S-a emis un ordin de protectie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta inseamna ca agresorul nu mai are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de victima, in locurile pe care aceasta le frecventeaza. Dupa cele 5 zile, ordinul de protectie se poate prelungi in instanta, pana la 6 luni”, au declarat surse din Politie, pentru click.ro

loading...