Oana Zavoranu: prima reactie dupa ce Raluca Pastrama ar fi fost agresata. Pepe nu este la primul divort cu scandal. Certurile cu Oana au durat ani buni. Asta chiar si dupa ce si-au impartit legal tot aveau impreuna. Acum, dupa ce anuntase un divort amiabil de Raluca Pastrama, lucrurile intre Pepe si sotie au degenerat.

Citeste si: Pepe, gest radical dupa ce Raluca Pastrama a apelat la Politie. A sters tot si a rabufnit

Toata Romania a ramas surprinsa, duminica, dupa ce Raluca Pastrama a cerut ajutorul autoritatilor. S-a spus ca ar fi fost batuta de Pepe. Artistul a reactionat transant . Sustine ca instanta va decide daca este adevarat. Citeste AICI declaratia integrala a cantaretului.

Oana Zavoranu: prima reactie dupa ce Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastrama

Acum, Oana Zavoranu a facut primele declaratii oficiale, dupa incidentul in care este implicat fostul ei sot. Considera ca tot anuntul divortului este o minciuna, insa s-a ferit sa dea un verdict clar in privinta episodului de violenta domestica.

Citeste si: Raluca Pastrama, prima reactie dupa ce ar fi fost lovita de Pepe

„Inafara de faptul ca mi se [email protected]#$ si mi se indoaie, cum am mai spus, inca consider ca este un bluff. La modul ca nu cred, avand in vedere cat este de controlat el de aceasta familie de infractori, Pastrama, nu cred ca-si permitea sa o bata pe asta in mijlocul strazii de fata cu copiii. Ca… nu stiu… exista ei poate niste intelegeri dupa cativa ani de casnicie, exista intre oricine si oricine”, a declarat Oana Zavoranu, in exclusivitate pentru Spynews.ro.

Episodul s-ar fi petrecut in parcarea stadionului Dinamo

Oana Zavoranu: prima reactie. Surse din Politie au declarat ca incidentul s-ar fi intamplat pe data de 19 noiembrie si s-a emis un ordin de protectie provizoriu.

„Episodul de violenta s-a petrecut in parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, in jurul orei 17.00. Femeia a fost lovita in zona fetei si s-a dus direct la politie, la sectia 7, unde a facut plangere. S-a emis un ordin de protectie provizoriu, care are valabilitate 5 zile.

Asta inseamna ca agresorul nu mai are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de victima, in locurile pe care aceasta le frecventeaza. Dupa cele 5 zile, ordinul de protectie se poate prelungi in instanta, pana la 6 luni”, au declarat surse din Politie, pentru click.ro.

loading...