Dragos Mostenescu a devenit celebru in Romania dupa rolul sau din serialul La bloc de la Pro TV. Actorul si-a luat familia si s-a mutat in Londra, pentru un viitor mai bun decat in tara noastra.

Dragos Mostenescu (53 de ani) s-a mutat in 2017 cu familia in Londra. Acolo artistul sustinea spectacole de stand-up comedy si avea chiar si un serial pe YouTube, dar pandemia i-a schimbat si lui viata, ca oricarui artist.

Actorul a trebuit sa se reorienteze pentru a nu intra intr-un impas financiar. Potrivit click.ro, Dragos Mostenescu a inceput o colaborare alaturi de tenorul Oliver Popa, in cadrul AM Music Academy, unde conduce sectia de drama din cadrul scolii.

“Ma bucur sa am elevi foarte talentati, care se implica cu totul in proiectele noastre. Am reusit sa pun in scena un spectacol gen one-man-show si un musical pentru copii, intitulat Cartea Povestilor, din nou o creatie proprie”, a declarat Dragos Mostenescu pentru sursa citata.

La bloc, serial fenomen

La bloc este un serial TV romanesc din 2002, produs de MediaPro Pictures si difuzat de Pro TV. Este inspirat din umorul romanesc, de „scara blocului”. Ultimul episod a fost difuzat pe data de 25 mai 2008.

A fost creat, scris si regizat de catre Razvan Andrei, Radu Dragomir, Dragos Mostenescu si Razvan Savescu. Are 524 de episoade +1 episod special si 6 ani.

Cifrele serialului: 2.620 de ore de filmare, 13 sezoane, 525 de episoade, 6 ani, 270 de ore de emisie si1 copil nascut in direct.
Filmarile: au avut loc dimineata la 8:30 pana spre orele 22 respectiv 23 seara.

Producatorul este Andrei Boncea, care a mai realizat si La Servici, Fete cu lipici si noul serial Meseriasii.

loading...