Ceea ce a inceput ca o operatiune de asistenta de rutina a faunei salbatice a luat o intorsatura SF pentru Departamentul de Siguranta Publica din Utah. Ofiterii au dat peste o statuie bizara in desert.

Ofiterii de la Biroul Aero al Departamentului de Siguranta Publica din Utah zburau cu elicopterul miercuri trecut, ajutand Divizia de Resurse salbatice sa numere oi bighorn in sud-estul Utah. Atunci au vazut ceva care parea scos din filmul „2001: O Odisee Spatiala”.

Statuie bizara in desert

„Unul dintre biologi … a vazut-o si s-a intamplat sa zburam direct peste partea de sus a acesteia”, a declarat pilotul Bret Hutchings pentru filiala CNN KSL. „El a spus <<Hei, hei, hei, intoarce-te, intoarce-te! E ceva ciudat acolo – trebuie sa ne uitam la el!>> „

Si iata – in mijlocul stancii rosii era un monolit lucios, metalic argintiu, care iesea din pamant. Hutchings a presupus ca avea „o inaltime intre 3 si 4 metri”. Nu parea ca a fost aruncat la intamplare, a spus el pentru KSL. Mai degraba parea ca ar fi fost plantat acolo intentionat.

Pare SF, dar cel mai probabil exista explicatii mai bune

„Am glumit ca daca unul dintre noi dispare brusc, atunci ceilalti sa o luam la fuga”, a spus Hutchings.

Cu toate acestea, Hutchings a spus ca el crede ca cel mai probabil a fost plasat acolo de un artist, mai degraba decat de un extraterestru.

Daca este vorba despre un artist, acesta ar putea avea probleme cu legea

„Presupun ca este vreun artist new wave sau ceva sau, stii, cineva care era un mare fan al filmului „2001: A Space Odyssey”, a spus el, referindu-se la o scena din filmul din 1968, in care apare un monolit negru.

Totusi, este ilegala instalarea de structuri sau arta fara autorizatie pe terenuri publice „indiferent de ce planeta proveniti”, a declarat DPS Utah intr-un comunicat publicat luni.

Locatia monolitului nu este dezvaluita si inca nu este clar cine – sau ce – a pus monolitul acolo, a spus DPS.

Incepand de luni, Biroul de gestionare a terenurilor va decide daca este necesara o investigatie suplimentara.


Sursa si foto: CNN

loading...