Telespectatorii emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 au avut parte de o surpriza, luni seara. Dupa o pauza de publicitate, Mihai Gadea a parasit platoul emisiunii.

Situatie ciudata, luni seara, la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei. Mihai Gadea a anuntat la inceputul editiei ca nu se simte bine, apoi a parasit emisiunea.

Dupa ce a luat o pauza de publicitate la finalul celei de-a doua ora de emisie, realizatorul de la Antena 3 a plecat din platou si nu a mai revenit. Locul i-a fost luat de Oana Zamfir, care nu a facut nicio referire la ce i s-a intamplat colegului sau.

Se pare ca anuntul de la inceputul emisiunii a fost primul semn, iar pe parcursul filmarii starea lui de sanatate s-a agravat si nu a mai putut continua Sinteza Zilei.

Ce nume scrie in buletinul lui Mihai Gadea

In prezent, este director de programe la Antena 3 si prezentator TV. A fost ani buni pe sticla si este cunoscut de toata lumea. S-a nascut in data de 10 ianuarie 1977, implinind deja varsta de 43 de ani. A devenit directorul Antena 3 incepand cu anul 2010.

Initial a condus postul TV Antena 2. Gadea a studiat istoria, avand si un doctorat in acest domeniu, obtinut in anul 1999. In anul 2000, Mihai a absolvit si Facultatea de Teologie Adventista.

Putini stiu cu adevarat ce scrie in buletinul lui Gadea. Numele intreg al vedetei Antena 3 este, de fapt, Mihai Emanuel Gadea.

loading...