Toata presa a vuit in luna februarie a anului 2018, atunci cand Mihai Bobonete a fost vazut intrand in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La doi ani de la intamplare, actorul din Las Fierbinti a povestit ce s-a intamplat, de fapt, in acea zi.

Mihai Bobonete, actorul care interpreteaza personalul Bobita in serialul Las Fierbinti de la Pro TV, a povestit o intamplare mai amuzanta decat scenariului productiei unde joaca.

Este vorba despre momentul din 2018, atunci cand actorul a fost vazut in timp ce intra in sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Pentru ca se aflau foarte multi jurnalisti la fata locului, ziarele si televiziunile au titrat imediat: Mihai Bobonete, la DNA.

De fapt, actorul din Las Fierbinti si-a vizitat atunci varul, care lucreaza in cadrul DNA. El i-a dus un pachet cu mancare trimis de mama sa.

Mihai Bobonete a fost la DNA. A fost tare ca m-a sunat mama si m-a intrebat ce-am facut. Ce sa fac, am fost cu branza, am dat branza varului meu. Am trecut pe la matusa si mi-a zis: Ma, te duci la Bucuresti? Stai sa-ti pun si eu in Mustangul asta o galeata de branza sa-i duci si lu’ asta acolo. Eu tot l-am sunat: Ba, vino sa-ti dau branza. Mi-a zis ca nu are timp si a zis: Vino si adu-mi-o la serviciu. Si eu i-am zis: Ba, esti sigur ca vrei sa-ti aduc branza la DNA? Si a zis: Da, ce treaba are una cu alta„, a explicat amuzat Mihai Bobonete, intr-un interviu pentru Reteaua de idoli de la TVR 2.

Ce masina si-a cumparat Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este un impatimit al automobilelor, iar in urma cu un an si-a achizitionat o masina sport: un Ford Mustang visiniu ce are sub capota peste 300 de CP.

Potrivit site-urilor de specialitate, pretul de pornire a unui astfel de model este de 35.000 de euro. Este vorba despre modelul EcoBoost de 2,3 litri si 314 CP, care are transmisie manuala cu sase trepte.

Recent, actorul si-a vopsit masina in culorile echipei Universitatea Craviova si si-a ales placute cu numere preferentiale, care au directa legatura cu fotbalul: UCV. VEZI AICI IMAGINILE CU MASINA.

loading...