Cine este Jasmina Negrea Dragan. Mihai Bendeac a facut din nou spectacol la Antena 1, sarutand o concurenta. Daca Delia stia deja cine este persoana de pe scena, pentru ca o urmareste in mediul online, pentru majoritatea telespectatorilor, blonda cu simtul umorului a fost o surpriza.

Citeste si: Ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor. Cu cat il plateste, de fapt, Antena 1

KingJasm, asa cum se numeste pe internet, a devenit virala pe TikTok. Cel mai urmarit clip postat online este cel in care il aborda pe Nicolae Robu, primarul de la acea vreme al orasului in care locuieste. In filmarea urmarita de romani, ii cerea sa repare strazile din Timisoara.

Cine este Jasmina Negrea Dragan, tanara sarutata de Mihai Bendeac la iUmor, editia 11

Jasmina vorbeste fluent limba engleza, abordand un continut divers pe TikTok. Este studenta si lucreaza intr-un call center. In afara de sarutul care a intrat in istorie, concurenta de la iUmor mai are ceva in comun cu Bendeac: accentul britanic la care apeleaza adesea, scrie A1.ro.

Citeste si: Cine este, de fapt, Romanticul X, concurentul iUmor caruia Mihai Bendeac i-a botezat copilul

Delia este deja fana inraita a KingJasm. O urmarea de ceva vreme, ba chiar a felicitat-o cu ceva timp inainte de aparitia senzationala de la iUmor. ”Mi-a scris saraca Delia, intr-o seara, ca sunt o simpatica si eu catre ea ‘Dar tu nu ai concert?’. Oh, femeia ce o fi crezut… I-am trimis video ca sa vada ca glumesc, sa nu ma ia in serios. Pe bune, imi era rusine de ea”, a povestit Jasmina.

Cine este Jasmina Negrea Dragan. Chiar daca Cheloo nu a apreciat deloc numarul ei, concurenta a plecat foarte fericita, primind doua voturi pozitive din partea Deliei si a lui Bendeac.

Citeste si: Cati copii are, de fapt, Cheloo. Nu stiai asta despre juratul iUmor

Cel din urma a urmarit-o in culise, acolo unde a sarutat-o. „Daca ar fi sa pup pe cineva sezonul asta, tu ai fi”, i-a marturisit Bendeac, care a si facut acest gest la scurt timp. ”I-a dat sarutul suprem”, a spus Delia dupa momentul inedit de la iUmor.

loading...