Chefi la cutite: 24 noiembrie 2020. In editia de aseara, luni, 23 noiembrie 2020, s-a lasat cu multe lacrimi la eliminare. Cel care a plecat a fost Zanni, iar concurentii din toate echipele si-au luat ramas bun plangand. Cu toate ca afisa mereu un aer indiferent, protejatul lui Alex Velea nu si-a mai putut controla emotiile.

Citeste si: Chefi la cutite, 23 noiembrie 2020. Eliminare surpriza la Antena 1

A plans in hohote chiar in bratele lui Florin Dumitrescu. Chefii l-au incurajat, amintindu-i ca a eliminat mai multi concurenti buni, desi el nu are experienta in bucatarie. „Imi pare rau ca pleaca Zanni. Imi este foarte drag, foarte simpatic, tin la el. O sa lipseasca echipei si mie”, a declarat Sorin Bontea.

Chefi la cutite: 24 noiembrie 2020. Cine a plecat acasa. Suparare mare la Antena 1

Soc total in aceasta seara la Antena 1! Trei bucatari cu experienta, din echipa lui Sorin Bontea, au ramas ultimii. Ionut, Maria si Vladut au fost pusi in garda de Gina Pistol. Cutitul de aur al lui Bontea a reusit sa castige amuleta. A primit 14 puncte, fiind penalizat cu un punct din cauza ca si-a decorat farfuria dupa terminarea timpului.

Concurentul care a plecat acasa este Vladut, cu doar opt puncte. Maria s-a salvat la limita. A ramas cu 9 puncte, dupa ce a fost si ea penalizata din cauza ca a intarziat cu preparatul. „Nu se poate asa ceva, pleaca Vladut acasa, este incredibil. Nu inteleg ce i se intampla, odata gateste foarte bine, odata dezastru”, a spus Bontea, plin de nervi.

In aceasta seara, a continuat cearta dintre Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu. La proba pe echipe, Bulinutele nu au respectat cerinta de a avea culorile rosu si negru in farfurie. Atunci cand Chefii au degustat preparatele facute de concurenti, Scarlatescu a atras atentia ca, in emisiunea anterioara, Dumitrescu a refuzat sa guste din reteta echipei Patratelelor.

Citeste si: Chefi la Cutite 23 noiembrie. Scandal urias la Antena 1. Chef Florin Dumitrescu a plecat din platou

Echipa lui Chef Catalin Scarlatescu a scapat ca prin minune de duel. Proba individuala le-a dat emotii concurentilor. Au fost nevoiti sa gateasca folosind paste speciale Barilla. Gina Pistol le-a dat o motivatie suplimentara celor din echipe. Cel care reuseste sa ii impresioneze pe jurati cu punctajul maxim, primeste o amuleta.

Chefi la cutite: 24 noiembrie 2020. Aceasta ii permite ca, la urmatorul duel, sa blocheze timp de 10 minute trei concurenti la alegere. Din pacate insa, proba s-a dovedit a fi un esec pentru majoritatea concurentilor. Nefiind un ingredient cu care au mai lucrat in trecut, cei mai multi dintre ei nu au putut crea un preparat gustos, care sa primeasca note mari.

Citeste si: Zanni de la Chefi la Cutite: cum arata inainte sa aiba parul blond si tatuaje. Era de nerecunoscut

loading...