Chefi la cutite 23 noiembrie 2020. O noua editie incendiara i-a tinut pe telespectatori aproape de Antena 1. Sezonul 8 aduce noi surprize in fiecare episod, iar tensiunea este la cote maxime. In editia numarul 34 din acest sezon, echipele celor trei Chefi au avut o misiune extrem de dificila la proba pe echipe: mancare pentru un… bairam!

Lupta pentru evitarea duelului s-a dus in niste directii total neasteptate. Ionut, cutitul de aur al lui Sorin Bontea, si-a pacalit rivalii si le-a ascuns niste produse necesare pentru proba. Florin Dumitrescu a avut parte, la randul lui, de niste momente presarate cu scandal. In urma unui schimb de replici, a anuntat ca nu mai discuta cu Catalin Scarlatescu.

Chefi la cutite 23 noiembrie 2020. Eliminare surpriza la Antena 1

In aceasta seara, ultimii concurenti care au ramas in fata juratilor au fost Zanni din echipa lui Sorin Bontea si Lavinia „Diva” din echipa lui Catalin Scarlatescu. Concurentul care a plecat acasa este Zanni. „Hai, ba, ala micu’, ce faci? Eu de aia te-am luat, ca sa pleci acuma?”, a reactionat Dumitrescu.

Chefi la cutite 23 noiembrie 2020. A fost chiar prima data cand concurentul a gatit singur. Daca in editiile anterioare numarul de puncte era suficient pentru trecere, in aceasta seara, acelasi numar nu a fost de ajuns.

Florin si-a iesit din minti in timpul probei pe echipe, cand a realizat ce preparate pregatesc colegii lui. „Ce faceti, ma, va bateti joc de mine?! Chili con carne si chiftele cu ananas in 80-90? Ati luat-o razna! Chiar asa am ajuns fraierul satului, sa fiu singurul care se mai tine de probe?! Chiar asa, ne batem joc de probele astea?!”, a rabufnit el.

Chefi la cutite 23 noiembrie 2020. Proba pe echipe a fost jurizata de cei din trupa Mandinga. Bulinutele lui Dumitrescu au dat lovitura, reusind sa scape de duel. Din pacate, echipele lui Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu au ajuns sa se lupte cu toate fortele. Nici proba individuala nu s-a dovedit a fi una simpla. Gina Pistol i-a anuntat ca trebuie sa foloseasca legumele bio.

In editia anterioara, a avut loc o rasturnare de situatie care i-a lasat pe toti muti de uimire. Vladut a reusit sa ia mai putine puncte la proba individuala decat Zanni, cel care nu are experienta in bucatarie. Insa, Chef Sorin Bontea a decis sa isi foloseasca amuleta si sa il recupereze pentru echipa Dungilor.

loading...