Zanni de la Chefi la Cutite: cum arata inainte sa aiba parul blond si tatuaje. Este, cu siguranta, cel mai controversat concurent din acest sezon. A fost luat in echipa de catre Chef Florin Dumitrescu doar cu scopul de a fi folosit pentru una dintre amulete. Aceasta acorda dreptul de a face schimb de concurenti cu un Chef rival.

Citeste si: Munti, ultimul castigator Chefi la cutite, a slabit 100 de kg. Ce a facut, de fapt, cu cei 30.000 de euro de la Antena 1

Zannidache Hubert Edmond este unul dintre prietenii lui Alex Velea, din gasca Golden Boy Society. I-a luat pe toti prin surprindere, dupa ce a fost folosit ca moneda de schimb. A ajuns in echipa lui Sorin Bontea, in locul lui Vladut. Cu toate ca nu are experienta in bucatarie, a luat note bune si s-a salvat pana acum.

Zanni de la Chefi la Cutite: cum arata inainte sa aiba parul blond si tatuaje

Nu doar numele este deosebit cand vine vorba despre concurentul de la Antena 1. Aparitia lui atrage toate privirile. Parul pe jumatate blond si numeroasele tatuaje il scot in evidenta oriunde ar merge. Putini au idee cum arata, de fapt, in urma cu aproximativ sase ani. Nici macar nu il recunosti!

Citeste si: Catalin Rizea, surpriza la Chefi la Cutite. Sotul Addei a fost socat de veste

In imaginile postate pe internet chiar de el, se poate observa ca in 2014 avea o infatisare obisnuita. Parul era in culoarea naturala, iar tatuajele de acum lipseau cu desavarsire. De asemenea, concurentul Chefi la Cutite parea sa aiba alta pasiune decat bucataria. Noul protejat al lui Velea era pasionat de dans, scrie A1.ro.

Zanni de la Chefi la Cutite. Cu toate ca, initial, multi i-au contestat prezenta in emisiune, Zanni a devenit un concurent iubit chiar si de catre ceilalti rivali din emisiune. Desi este ajutat constant de catre colegi, le-a castigat respectul lui Florin Dumitrescu si Sorin Bontea. Asta deoarece este un bun ascultator si executant.

Chiar si in cazurile in care primeste indicatii din partea colegilor de echipa, de la inceputul pana la sfarsitul probelor, Zanni este, pana la urma, cel care gateste propriu-zis preparatul. Protejatul lui Velea nu a avut o copilarie usoara, traind la orfelinat.

3 retete delicioase pentru Postul Craciunului. Juratii Chefi la Cutite le recomanda

Citeste si: Ce salariu primeste, de fapt, Sorin Bontea la Antena 1. Este cel mai bine platit jurat de la Chefi la Cutite

loading...