O despartire care parea amiabila s-a transformat intr-un adevarat scandal. Toata lumea a fost surprinsa de divortul dintre Pepe si Raluca Pastrana, dar nimeni nu se astepta sa se ajunga aici. Bruneta a cerut ordin de restrictie impotriva artistului, dupa ce ar fi fost lovita.

Potrivit unor surse, incidentul s-a intamplat in parcarea stadionului Dinamo, pe data de 19 noiembrie. Artistul ar fi lovit-o pe Raluca in zona fetei.

„Episodul de violenta s-a petrecut in parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, in jurul orei 17.00. Femeia a fost lovita in zona fetei si s-a dus direct la politie, la sectia 7, unde a facut plangere.

S-a emis un ordin de protectie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta inseamna ca agresorul nu mai are voie sa se apropie la mai putin de 100 de metri de victima, in locurile pe care aceasta le frecventeaza. Dupa cele 5 zile, ordinul de protectie se poate prelungi in instanta, pana la 6 luni”, au declarat surse din Politie, pentru click.ro.

Duminica, Raluca a postat mai multe imagini pe pagina sa de Instagram, in care apare alaturi de fetitle sale. Ea apare in tomp ce se da in leagan cu fiicele sale, tinand-o in brate pe cea mica, pentru a nu exista niciun fel de pericol de accidentare.

Raluca a luat decizia despartirii

Pepe a facut anuntul divortului pe canalul sau de YouTube, dar decizia i-a apartinut in totalitate Ralucai Pastrama. “Vreau sa fac un anunt important. Eu alaturi de Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Vom divorta de curant. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei”, a marturisit Pepe.

loading...