Printul William si sotia sa, Kate Middleton, in doliu, dupa ce au anuntat duminica ca indragitul lor caine, Lupo, a murit weekendul trecut.

Intr-un mesaj sfasietor postat pe contul lor de Instagram, „Kensington Royal”, ducele si ducesa de Cambridge l-au jelit pe Lupo, numindu-l „inima familiei noastre in ultimii noua ani”.

Kate Middleton, in doliu. Mesaj sfasietor pe Instagram

„Cu mare tristete in suflete, anuntam ca weekendul trecut, dragul nostru caine, Lupo, a murit. El a fost in mijlocul familiei noastre in ultimii noua ani si ne va fi atat de dor de el. – W & C”, au scris in postare.

Un Cocker Spaniel englez, Lupo a fost daruit lui William si lui Kate, ambii in varsta de 38 de ani, ca un cadou de Craciun, la inceputul anului 2011, potrivit The Sun. Se zvoneste ca ar fost adus de la un caine detinut de parintii lui Kate, Carole si Michael Middleton.

James Middleton, omagiu emotionant

Pe langa familia Cambridge, fratele mai mic al lui Kate, James Middleton, in varsta de 33 de ani, a postat si el un emotionant tribut adus lui Lupo pe retelele de socializare.

„Cu o mare tristete va anunt ca a murit Lupo, cainele iubit al surorii mele Catherine si al familiei sale. Lupo era fiul lui Ella, fratele lui Zulu, Inka & Luna. Avea 9 ani”, a scris James duminica.

„Odihneste-te in pace, Lupo. Tilly & Mini te vor astepta. Vei fi intotdeauna amintit si amintirea ta va trai pentru totdeauna. Baiat bun!” a continuat el.

Lupo a fost prezentat in mai multe portrete oficiale de-a lungul anilor, inclusiv intr-o poza cu familia Cambridge, dupa nasterea printului George, in 2013.


Sursa: PageSix
Foto:

loading...