Ce avere are Ramona Gabor? Ramona Gabor poate spune ca traieste o viata de vis, la varsta de 31 de ani. Locuieste de aproape un deceniu in Dubai. Acolo si-a construit o afacere de renume in lumea modei si a frumusetii. In luna noiembrie a lansat chiar si o colectie de parfumuri.

Ce avere are Ramona Gabor

Intai a vrut un parfum care sa aduca un miros care sa ii aminteasca de parfumul mamei sale, dar a ajuns la 10 sticle cu esente orientale.

Mai jos puteti citi ce a spus Ramona Gabor in interviul acordat pentru Click.

Click!: Ramona, ti-ai lansat recent propria linie de parfumuri. Cum a luat nastere acest proiect?

Ramona Gabor: Mi-am lansat in luna noiembrie aceasta colectie de parfumuri, Gabor Prive, brenduri speciale si unice care sper sa le placa multora. Acest proiect a luat nastere acum vreo 2 ani. Ma gandeam atunci sa fac un singur parfum care sa ii poarte numele mamei mele, un parfum care sa imi aminteasca de ea si careia ei i-ar fi placut foarte mult. Pe parcurs ideea s-a extins si am ajuns la 10 parfumuri diferite. Momentan am lansat doar 5 pe piata, insa in luna decembrie urmeaza sa lansez inca alte 5 parfumuri. E un proiect foarte special pentru mine.

Click!: Ai tot ce iti trebuie in Dubai?

Ramona Gabor: Am avut inceputuri modeste, insa acum simt ca da, am tot ceea ce imi trebuie in Dubai, mi-am cumparat propriul apartament, am afacerea mea, am un nume aici, sunt conectata suficient de bine pentru a imi dezvolta afacerea, nu cred ca-mi mai trebuie nimic din punct de vedere financiar, insa din punct de vedere emotional probabil singurul lucru care ar lipsi acum este un partener de viata si o familie, dar nu cred ca sunt pregatita momentan pentru acest pas in viata mea.

Click!: Ai o silueta de invidiat! Care sunt secretele tale?

Ramona Gabor: Sa fiu sincera, cred ca sunt foarte binecuvantata cu gene bune, pentru ca mananc absolut orice, oricand imi doresc, chiar si deserturi. Fac yoga de foarte multe ori, ma duc cateodata la sala, imi place sa alerg pe plaja, imi place sa ies la plimbari, sa merg foarte mult, inot, nu imi place sa stau degeaba, in fiecare zi trebuie sa fac miscare.

Silueta de invidiat

Click!: Cate kg ai acum, esti multumita de cum arati?

Ramona Gabor: Acum am 62 de kilograme la 1 metru 78 inaltime. Cand lucram ca model, la un moment dat aveam 52 de kilograme si aveam mult prea putin. Acum sunt foarte linistita cu greautatea mea. Nu mai sunt disperata sa fiu foarte slaba.

Incendiul din Izvorani

Click!: Aici a fost un soc cand s-a aflat ca a luat foc celebra vila de la Izvorani a fostului tau cumnat, Irinel Columbeanu. Iti pare rau ca a avut loc acest incident?

Ramona Gabor: A fost un soc si pentru mine cand am auzit ca vila de la Izvorani a luat foc. Bineinteles ca imi pare rau. Casa aceea a fost sau este in continuare plina de amintiri placute dragi sufletului meu. Iar amintirea cea mai placuta si draga mie este faptul ca acolo a crescut Irina, nepoata mea, si acolo am avut ocazia sa o vad crescand si transformandu-se dintr-un bebelus micut intr-o fetita foarte draguta. Amintirile sunt foarte placute si este pacat ca a luat foc…

Irinel Columbeanu, primele declaratii despre incendiul de la Izvorani. Ce au gasit in vila dupa ce s-au stins flacarile


Sursa: Click
Foto: CANCAN, G4Media

loading...