Cheloo de la Parazitii si-a tinut mereu viata personala departe de ochii curiosilor. Insa foarte multa lume este curioasa ce se intampla in spatele juratului de la iUmor.

Catalin Stefan Ion a devenit cunoscut in momentul in care s-a lansat alaturi de trupa Parazitii si este cunoscut de fani pentru porecla Cheloo.

De cativa ani, artistul face parte din mai multe productii TV, iar cea mai cunoscuta este emisiunea iUmor de la Antena 1, unde este jurat alaturi de Delia Matache si Mihai Bendeac.

Cheloo are trei copii. Potrivit a1.ro, juratul are o relatie cu Dana Elena, alaturi de care are doi copii, un baiat si o fata.

Din relatia anterioara, solistul mai are un baietel care are acum 12 ani. Cheloo a fost casatorit timp de cinci ani cu Daniela Niculescu, iar in anul 2012 au decis sa divorteze.

Cine este Daniela Moraru, iubita lui Cheloo

Vedeta postului Antena 1 traiesti o frumoasa poveste de dragoste cu Daniela Moraru. Ei s-au retras in localitatea prahoveana Breaza, departe de agitatia din Bucuresti.

Exista putine imagini in presa in care apare alaturi de iubita sa. Ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost in Bistrita, unde a avut loc a doua editie a Campionatului National de Rally Raid. Atunci, Daniela i-a fost copilot artistului.

cheloo-iubita

Cheloo s-a enervat atunci cand un concurent de la iUmor a vorbit despre familia sa. „Ce stii tu despre familia mea? Ca aici e un punct sensibil. Fratele tau iti cere zece minute sa mergi cu mine afara ca sa reglam o situatie simpatica. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, daca astazi n-as fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarba oferite unui fraier, poti sa tai la montaj sau nu, eu te-as fi calcat pe tine in picioare si mi-as fi asumat barbateste un dosar penal“, a spus atunci Cheloo.

loading...