Cadourile care aduc ghinion si boli. Se pare ca exista niste daruri care sunt evitate de multi superstitiosi. Se spune ca nu este bine nici sa le oferi, nici sa le primesti. Aceste 7 cadouri pot prevesti o despartire, aduc boala, ori fura frumusetea si energia, sustine bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Oglinda face parte din aceasta lista a obiectelor interzise. Daca acest obiect este daruit unei femei, de catre o alta femeie, ii poate fura frumusetea. Daca daruiesti un portofel, o geanta sau un rucsac, trebuie neaparat sa pui niste bani inauntru. „In caz contrar, fluxul de numerar al beneficiarului poate fi transmis catre cel caruia ii daruiesti cadoul”, sustine Lidia Fecioru.

Cadourile care aduc ghinion si boli. Ce sa nu primesti in casa ta

„S-a inradacinat in timp ca un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul ca darurile pot purta nu numai bucurie, dar si energii negative. Exista cele sapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru ca aduc ghinion si boli. Un semn rau este sa daruiesti un ceas. Se crede ca un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despartire.

Florile galbene daruite unei femei reprezinta un mesaj de separare timpurie. Ele sunt, intr-un fel, talismanul geloziei. Cutitul va poate taia soarta. Este necesar ca atunci cand primiti cadoul in dar, sa platiti acel cutit primit cu o moneda” , a spus Lidia Fecioru, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Lidia Fecioru te avertizeaza

Cadourile care aduc ghinion si boli. „La fel, cand primiti lenjerie intima, batista, oglinda, e bine sa le platiti cu un ban inapoi. Vase si farfurii nu trebuie sa fie date prietenilor sau surorilor. Impreuna cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile si bolile. La fel, in schimbul lor, trebuie sa se dea o moneda. Si vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie sa fie date foarte atent.

Un astfel de cadou poate duce la scaderea sanatatii si poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie sa pui ceva in ele. La perle, trebuie sa stiti ca nu se poarta una singura. Daca aveti inel cu o perla, nu-l purtati singur”, mai spune Lidia Fecioru, conform antena3.ro.

loading...