Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai urmarite productii TV din Romania. Putina lume stie ca filmarile au loc 10 luni pe an, 10 ore pe zi, iar actorii care fac parte din proiect nu mai au timp si de viata personala. Mihai Bobonete a dezvaluit o intamplare care l-a marcat.

Invitat in cadrul emisiunii Reteaua de idoli, Mihai Bobonete a vorbit despre aspectele negative ale meseriei sale. Pretul succesului este unul urias, iar in spatele actorului stau sute de ore de munca.

Mihai Bobonete a marturisit ca de multe ori nu mai are timp sa stea alaturi de familie si pierde momente importante. Asta deoarece petrece foarte multe ore pe platorurile de filmare pentru serialul Las Fierbinti.

Un episod care l-a marcat a fost acela cand nu a fost acasa atunci cand fetita lui, Maria, a facut primii pasi. “Multa lume crede ca am noroc, fac ce-mi place si iau si bani pentru asta. Lumea nu stie ca filmam pentru serial 10 luni/an, 10 ore/zi, si ca in rest fac spectacole, pregatesc subiecte, muncesc. Imi amintesc cum intr-o seara, venisem acasa dupa o zi de filmari, o vad pe Maria , fii-mea, cum trece prin fata mea si o intreb pe sotie: De cand merge Maria?, astea sunt momente pe care le pierzi pentru ceea ce se cheama cariera si nu se mai intorc niciodata”, a marturisit Mihai Bobonete pentru emisiunea Reteaua de idoli de la TVR.

Patronul carciumii din Las Fierbinti

Patronul carciumii lui Bobita din Las Fierbinti este un satean caruia i se spune Cristian Neamtu’. Barul este o locatie reala, care a fost cosmetizata din temelii de catre producatorii celebrului serial.

Locatia se afla la marginea satului, pe malul unei balti, iar proprietarul primeste bani pentru inchirierea locatiei. Acesta este foarte mandru ca la el in locatie filmeaza Celentano si ceilalti actori. VEZI AICI CATI BANI A PRIMIT PATRONUL DE LA PRO TV.

loading...