Ultima dorinta a actriţei Draga Olteanu Matei. Marea actrita este inmormantata astazi, 22 noiembrie 2020. Duminica, intre orele 09:30 si 10:00, cortegiul s-a deplasat dinspre Cinematograful Dacia spre Platou Curtea Domneasca. Intre orele 10:00 si 12:00 este ultima ocazie pentru aducerea unui ultim omagiu.

Citeste si: Cine va mosteni, de fapt, averea Dragai Olteanu Matei. Nu are copii

Vor fi depuneri de flori si coroane. In intervalul 12:00-14:30 va avea loc slujba, iar la final se va acorda onorul militar. Cortegiul funerar va ajunge ulterior la Cimitirul Eternitatea si se va opri pe drum in dreptul Teatrului Tineretului. Inmormantarea va avea loc la ora 15:30.

Ultima dorinta a actriţei Draga Olteanu Matei. Dureros ce a putut sa ceara

Cu cateva luni inainte sa acorde un interviu minunat Irinei Pacurariu, indragita noastra actrita a avut o discutie cu Ion Caramitru. In urma convorbirilor avute atunci, a iesit la iveala si ultima dorinta a marii noastre artiste, scrie OK Magazine.

Citeste si: Ultimul interviu cu Draga Olteanu Matei. Ce i-a spus sotului ei, inainte sa moara

„La UNITER si la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au disparut. Nu se gandeste nimeni ca acei oameni au fost cunoscuti in rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni in viata reala, care au imbatranit. I-am si spus lui Caramitru, nu ma pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost si a jucat. Acela e chipul pe care il stiu si l-au iubit oamenii…”, declara Draga Olteanu Matei.

Ultima dorinta a actriţei Draga Olteanu Matei. Chiar daca si-a divinizat sotul, Draga nu a avut mostenitori. A marturisit mai multe detalii despre acest subiect sensibil in cadrul aceluiasi interviu.

Citeste si: Cine a fost sotul lui Draga Olteanu Matei. Au ramas pe drumuri si fara bani

“Am vorbit si cu preotii despre acest subiect. Toti cei cu care am vorbit m-au inteles, cu toate ca nu sunt de acord. M-au inteles si m-au iertat. Eu sper sa ma ierte si Dumnezeu ca nu am vrut copil”, a declarat actrita.

Ce pensie incasa Draga Olteanu Matei lunar. Nu s-a plans niciodata

Draga Olteanu Matei era cunoscuta pentru faptul ca era mereu pozitiva si aducea zambetul pe buze cu fiecare aparitie. Dar putina lume a stiut ce se afla, de fapt, in spatele acestor aparente. De-a lungul vietii, Draga Olteanu Matei a sustinut sute de spectacole.

Citeste si: De ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei. Ce a recunoscut chiar actrita

A avut nenumarate aparitii la TV, dar ultimii ani din viata nu au fost deloc usori. Indragita artista si-a pierdut averea in urma unei escocherii puse la cale de o prietena de-a ei, apoi veniturile lunare nu au fost pe masura prestantei. Citeste AICI ce pensie primea, de fapt, in fiecare luna.

loading...