Printesa Diana umilita de Printul Charles. Totul s-a petrecut chiar in fata amantei, Camilla. Prima calatorie a celor doi, in calitate de sot si sotie, a fost o experienta oribila pentru tanara Diana. Inca de atunci apareau primele semne care anuntau un mariaj nefericit al celei care urma sa devina Printesa Inimilor.

In anul 1983, Printii de Wales erau deja parintii lui William. Cei doi au facut furori cu aparitiile din primul lor turneu regal ca familie, in Australia si Noua Zeelanda. Acest turneu s-a intins pe durata a 41 de zile. La acea vreme, Diana avea doar 22 de ani, iar William avea doar un an.

Printesa Diana umilita de Printul Charles, in fata amantei

Daca in fata presei, pareau doi indragostiti, in realitate, turneul a fost un dezastru. Printesa Diana suferea de anxietate si de bulimie. Se certa constant cu Charles, din cauza fostei sale iubite, Camilla Parker. Aceasta era inca o prezenta constanta in viata lor. Asa cum marturisea ulterior Diana: „In mariajul nostru au fost trei oameni”.

Intr-o zi, Diana a inceput sa planga chiar in public, atunci cand se afla intr-o masina decapotabila, alaturi de Printul Charles. Se duceau la Opera House din Sydney, iar momentul dureros a fost surprins de fotografii de la acea vreme, scrie OK Magazine.

Printesa Diana umilita de Printul Charles. „E penibila. E atat de slaba si fragila, nu te poti baza pe ea. Ne face de ras oriunde mergem”, o umilea Charles pe Diana intr-o discutie purtata chiar cu amanta Camilla la telefon. Mai mult decat atat, fiul Reginei Elisabeta devenise deja gelos pe iubirea pe care oamenii i-o purtau Dianei. Se simtea mic si neinsemnat in fata publicului.

Boala secreta a Printesei Diana. Dureros ce ii spunea Printul Charles

Printesa Diana umilita de Printul Charles. De altfel, nu a fost singura ocazie in care Diana a fost umilita de sotul ei, asa cum va povesteam AICI. Printesa Diana a suferit de bulimie nervoasa. Aceasta tulburare de alimentatie este intalnita mai ales la femei. „Am suferit de bulimie mai multi ani. A fost ca o boala secreta”, a declarat Diana intr-un interviu pentru BBC, in anul 1995.

Atunci a decis sa dezvaluie toate amanuntele despre secretul dureros. . Se pare ca, la scurt timp de la logodna lor din 24 februarie 1981, Charles i-ar fi reprosat Dianei ca este cam dolofana. „Imi amintesc prima data cand mi-am provocat stare de rau. Eram incantata deoarece credeam ca asta era eliberarea tensiunii“, a povestit printesa.

loading...