Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la biserica. Sotia presedintelui Romaniei a aparut tot mai rar alaturi de Klaus Iohannis in ultima perioada. Insa, fiecare iesire in public a atras cu siguranta atentia. Acum, Prima Doamna s-a afisat impreuna cu Iohannis la biserica, duminica, 15 noiembrie.

Presedintele a ales sa isi insoteasca partenera de viata la Sibiu, acolo unde ea a decis sa ramana. Carmen a preferat sa duca mai departe o viata cat mai normala cu putinta. Lucreaza in continuare ca profesoara, la fel ca sotia lui Joe Biden. Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce au iesit din biserica? Va oferim acum toate detaliile.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la biserica. A atras toate privirile

Prima Doamna a ales sa poarte o tinuta eleganta. S-a imbracat intr-un palton lung pana la genunchi, de o culoare deschisa. A ales ca accesoriu o esarfa intr-o nuanta de verde deschis. Carmen Iohannis a purtat masca de protectie, ascunzandu-si privirea cu o pereche de ochelari de soare, anunta OK Magazine.

Carmen si Klaus Iohannis s-au rugat in biserica din Sibiu, in data de 15 noiembrie. Rugaciunile celor doi s-au indreptat catre victimele incendiului din Piatra Neamt. Chiar daca au fost extrem discreti, jurnalistii i-au asteptat. La iesirea din biserica, Carmen si Klaus se tineau de mana, despartindu-se discret atunci cand presedintele s-a indreptat catre presa, pentru un scurt interviu.

Sursa foto: Revista Avantaje

Ce salariu are, de fapt, Carmen Iohannis. Cati lei incaseaza lunar

Toata lumea este curioasa ce venituri au presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen. Conform ultimei declaratii de avere, presedintele a incasat 1275 de lei din drepturi de autor, iar sotia sa a mostenit anul acesta un apartament de 67 de metri patrati in Sibiu.

Presedintele Romaniei este cea mai importanta persoana din stat si incaseaza si un salariu pe masura. Conform ultimelor date, leafa lui Klaus Iohannis s-a majorat in anul 2019 cu aproximativ 10 %. Afla AICI cati bani primeste lunar.

loading...