Daca initial parea o despartire amiabila, divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama a luat o turnura radicala. Bruneta a cerut un ordin de protectie impotriva tatalui copiilor ei, dupa ce ar fi fost agresata fizic.

Un nou scandal a izbucnit in showbiz-ul din Romania. Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie la Politie impotriva lui Pepe. O bataie in toata regula ar fi avut loc in mijlocul strazii, scrie spynews.ro. Raluca ar fi fost agresata chiar de artist, sub privirile unor martori.

Imediat dupa incident, Raluca a depus plangere impotriva celui care i-a fost sot timp de 7 ani. Ea a cerut si eliberarea unui ordin de restrictie impotriva cantaretului, act ce a fost emis pe o perioada determinata.

“La data de 19.11.2020, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre o femeie cu privire la faptul ca in cursul zilei a fost agresata fiziv de catre sotul sau. A fost emis ordin de protectie provizoriu. Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, sub ascpectul savarsirii infractiunii de violenta in familie”, se arata in comunicatul Politiei.

Anuntul divortului, facut de Pepe pe YouTube

La inceputul lunii noiembrie, Pepe a anuntat pe canalul sau de YouTube ca divorteaza de Raluca Pastrama, iar despartirea este una amiabila.

„Salutare tuturor! Vreau sa fac un anunt extrem de important, pentru mine si cred ca si pentru voi. E trist totodata, dar e adevarat. Eu alaturi de Raluca nu vom mai porni pe acelasi drum. Mai exact vom divorta in curand. Este o decizie asumata, mai exact nu am avut incotro. A hotarat sa puna punct relatiei. In momentul de fata, nu mai locuim impreuna de mai bine de doua saptamani.

Dar de cand a hotarat acest lucru, dupa toate cele discutate si multele incercari de impacare, ne intelegem foarte bine. Chiar ne intelegem foarte bine, pentru ca am inteles niste lucruri si eu si ea. Nu mai exista tensiuni sau cel putin nu mai vrem sa fie acele tensiuni”, a anuntat Pepe.

Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. „Ne-am asumat aceasta separare si vrem sa e crestem frumos copii, vrem sa avem o comunicare buna pentru educatia lor. Cel mai greu a fost sa discutam cu copiii. Sper sa respectati decizia noastra, noi stim mai bine ce e in familia noastra. Suntem doi oameni maturi, ne asumam, in momentul de fata, fiind de comun acord, vom merge la notar.

Din punctul meu de vedere nu exista un motiv major, un motiv real. Dar daca nu se mai poate, nu se poate. Sper din suflet sa intelegeti de ce fac acest anunt. Am inceput dupa cateva saptamani de cand nu mai locuiam impreuna sa primim telefoane. Eu cu Raluca vorbim zilnic, ne vedem zilnic. Avem o comunicare perfecta”, a adaugat Pepe, in vlogul de pe Youtube.

loading...