Piata auto second-hand din Romania a devenit din ce in ce mai periculoasa pentru viitorii proprietari. Multe masini au avut avarii grave in strainatate si au fost reparate in service-uri neautorizate din tara noastra, apoi scoase pe piata.

Este si cazul unui BMW din Cluj-Napoca, scos la vanzare cu 19.000 de euro. Reporterii Pro Tv au verificat-o si au gasit-o pe site-urile de specialitate din Canada ca fiind grav avariata, informatii pe care vanzatorul le-a ascuns.

Pentru ca sunt mult prea scump de reparat acolo, epavele sunt aduse in Romania si refacute in service-uri neomologate, potrivit specialistilor din domeniul auto.

Vanzatorul a fost contactat de reporterii Pro TV, care s-au dat interesati de autovehicul.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Reporter: De unde ati luat-o?
Samsar: Din Germania
Reporter: Tu esti primul proprietar in Romania?
Samsar: Masina nu-i a mea. E a unui prieten. E luata din Germania anul trecut.
Reporter: Si inainte de prietenul tau cine a fost proprietar?
Samsar: Un singur proprietar care a avut-o de noua.
Reporter: Unde?
Samsar: In Germania!

La intalnire, samsarul nu a aratat actele masinii, iar cand i s-au aratat imaginile cu masina avariata in Canada, acesta a sustinut ca nu are cunostinta de accident.

“Masina n-a fost reparata in Cluj si, din cunostintele mele, cand am vazut-o, era cu numerele de zoll de Germania, masina era intacta. Singurul lucru pe care vi-l pot spune este ca, la momentul actual, masina este intr-un stadiu bun”, a explicat vanzatorul.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Pe samsari nu ii intereseaza cate vieti pun in pericol. Potrivit unui specialist in domeniul auto, un vanzator castiga la o astfel de masina intre 2000 si 5000 de euro.

loading...