Asia Express este una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania. Producatorii de la Antena 1 au amanat filmarile, probabil din cauza pandemiei.

Potrivit wowbiz.ro, filmarile show-ului Asia Express au fost amanate si nu au mai fost contactate vedete pentru o noua editie. Surse din format sustin ca nu s-a luat nicio hotarare in privinta locatiilor de desfasurare a inregistrarilor, asta din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai mult, persoanele publice care si-au dorit sa participe la Asia Express au fost anuntate ca in proportie de 80 % editia din acest an nu se va mai organiza. In trecut, producatorii emisiunii plecau cu mult timp inainte pentru prospectie, dar acum nici nu s-a pus problema.

“Acum, nu se pleaca. Vom vedea ce se va intampla in viitorul apropiat”, au dezvaluit cei implicati in proiect pentru sursa citata.

In plus, exista zvonuri ca in ianuarie s-ar putea face totusi inregistrarile pentru Asia Express, dar totul tine de evolutia pandemica la nivel mondial.

Ce este Asia Express

Asia Express este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiana cu același nume care a fost creată în 2004.

In Romania emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, primul sezon fiind prezentat de Gina Pistol si Marius Damian. In sezonul doi co-prezentatorul Marius Damian a fost inlocuit de catre cantaretii Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, acestia fiind fosti concurenti ai sezonului 1.

In sezonul 3, Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au fost inlocuiti cu Oase, castigatorul sezonului 2 si Marius Damian. Show-ul cuprinde un grup de vedete si persoane normale impartite in cupluri de doi concurenti care se lupta pe un traseu lung de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinatie intr-o calatorie impartita pe mai multe etape.

Fiecare concurent are la dispozitie bunurile personale intr-un rucsac si un euro pe zi in valuta locala cu care trebuie sa satisfaca nevoile sale primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plăti mijloacele de transport, insa pot convinge localnicii sa le achizitioneze bilete pentru acestea.

loading...