ANM a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani in Romania. Potrivit specialistilor, urmeaza o racire semnificativa a vremii, iar incepand cu data de 7 decembrie, temperaturile incep sa creasca.

Meteorologii anunta pentru urmatoarele doua saptamani temperaturi sub normalul perioadei in Romania, iar precipitatiile vor fi insuficiente. Dupa racirea semnificativa a vremii, vor urma doua saptamani de temperaturi peste normalul perioadei.

Cu exceptia regiunilor nord-estice, unde temperatura medie a aerului va fi apropiata de cea normala pentru aceasta perioada, valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele normale, cu o abatere termica negativa usor mai accentuata in extremitatea de vest a tarii. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul intregii tari, dar mai ales in zonele montane.

Prognoza meteo 30 noiembrie 2020 – 7 decembrie 2020

In acest interval, temperaturile medii ale aerului vor fi usor mai coborate decat dele normale pentru aceasta saptamana, in cea mai mare parte a tarii. Cantitatile de precipitatii vor fi usor deficitare, la nivelul intregii tari.

Meteo 7 – 14 decembrie 2020

Potrivit specialistilor ANM, temperatura aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in toata tara. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa in general in jurul celui normal pentru acest interval, in toata Romania.

Vremea in Romania 14 – 21 decembrie 2020

In aceasta perioada, mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice acestei perioade, in toata Romania. In plus, cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale in aceasta saptamana, in toata Romania.

loading...