Toata Romania il stie pe Giuliano Stroe, copilul supranumit “Micul Hercule” dupa ce la varsta de 5 ani a intrat in Cartea Recordurilor datorita fortei sale fizice. Dar cum arata si cu ce se ocupa acum?

Micule Hercule e acum… mare. Pe data de 18 iunie, Giuliano Stroe a implinit 16 ani, iar imaginile care l-au facut celebru au ramas doar amintiri. Pustiul a devenit cunoscut in Romania, in urma cu 10 ani, dupa ce a impresionat cu muschii sai juriul si audienta unei emisiuni TV din Italia.

Giuliano a mers atunci in maini, foarte rapid, pe o distanta de 10 metri. In acele vremuri, familia lui era stabilita in Italia. Micul Hercule a continuat de atunci sa faca exercitii fizice solicitante impreuna cu fratele sau, sub indrumarea tatalui.

De-a lungul timpului, familia lor a fost in atentia Directiei pentru Protectia Copilului Olt, iar Iulian Stroe a fost la un pas sa fie decazut din drepturile parintesti, pentru rele tratamente aplicate minorului, noteaza libertatea.ro.

In prezent, Giuliano Stroe are 16 ani si practica box si kickboxing, la clubul infiintat de tatal sau: Asociatia Giuliano & Claudio Boxing Club.

loading...